Karabacak Madencilik San. Ve Dış Tic. A.ş.

Şirket Hakkında
Karabacak Madencilik A.Ş. 1985 yılından beri Türkiye’ de tek Amorf Grafit üreticisi olup, bunun yanında firmamız Antimuan, Kaolen, Teos Green Mermer, Teos Atesi Mermer madenciliği konusunda yüksek kalite ve uygun fiyatlarıyla müşterilerimizin isteklerine cevap vermektedir.
Karabacak Madencilik San.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Karabacak Madencilik San. ve Dış Tic. A.Ş. Amorf Grafit, Kaolin, Teos Yesil Mermer, Teos Atesi, Antimuan cevherleriyle musterilerinin ihtiyaclarina, genis urun yelpazesiyle yanıt vermektedir.

İletişim Bilgileri
Firma: Karabacak Madencilik San. Ve Dış Tic. A.ş.
Sektörü: Maden ve Metal » Maden Ürünleri
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Grafit
Yetkili Kişi: Ahmet Karabacak
Adres: Adatepe Mah. 62/9sok. No:8/a Ataykent Sitesi Buca/ Izmir/ Turkiye
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4424651
Web Sitesi: http://www.karabacakmaden.com.tr
Ürünleri
Teos yeşili olarak da bilinen Yeşil Mermer üretmekteyiz.
Grafit Uygulama Alanları: Ergitme ve Pota Endüstrisi, Döküm Endüstrisi , Kurşun Kalem Endüstrisi, Motor ve Jeneratör Endüstrisinde karbon fırça...
İlan Talep ve Teklifleri
Amorf Grafit, Kaolin, Mermer, Antimuan
Karabacak Metal ve Maden Sanayi Tic. Ltd. Sti. Amorf Grafit, Kaolin, Teos Yesil Mermer, Teos Atesi, Antimuan cevherleriyle musterilerinin ihtiyacl...
Karabacak Madencilik San. firma bilgileri. Karabacak Madencilik San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Karabacak Madencilik San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Karabacak Madencilik San. Ve Dış Tic. A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-03-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.