Karabulut Dis Ticaret Ltd Sti

Şirket Hakkında
Örme Kırpıntı Fire Alım Satımı

1990 yılından beri tekstil hammadde geri dönüşüm sektöründe faaliyet gösteren kurumumuz, bu alanda lider firma olma özelliğini taşımaktadır.

Hizmet anlayışımız; Örme pamuklu ve likralı kumaş fireleri, topbaşı, parti kumaş, parti aksesuarlar, açma, makina bezi, naylon, kağıt, kırpıntılarının geri dönüşüm sanayiinde 20 yıllık tecrübemizle hizmet vermekteyiz. Konfeksiyon ve hazırgiyim firmalarının bütün ihtiyaçlarını kaliteli dürüst ve en kısa zamanda en iyi hizmet anlayışıyla karşılamaya talibiz
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Karabulut Dis Ticaret Ltd Sti
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil ve Konfeksiyon Yan Ürünleri
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Kumaş (Pamuklu)
Yetkili Kişi: Saban Yigitoglu
Adres: Yenibosna Merkez Mahallesi, Billur Sokak, No: 10/2 Bahçelievler / İstanbul / Türkiye 34197
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4744950
Web Sitesi: www.firecim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Karabulut Dis firma bilgileri. Karabulut Dis adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Karabulut Dis ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Karabulut Dis Ticaret Ltd Sti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.