Karaca Refakatçi Hizmetleri

Şirket Hakkında
HASTANE REFAKAT HİZMETLERİ
Anne-Babanızı evinden hepsi üniversite mezunu, çok iyi araç kullanan ekibimizle hastaneye götürüyor, hastane içinde yapılması gereken tüm prosedürleri yerine getiriyor, güzel bir geçirmelerini sağlayarak, küçük hediyeler eşliğinde evine bırakıyoruz.

KABRİSTAN REFAKAT HİZMETLERİ
Anne-Babanızı evlerinden alıp, kabristana götürüyoruz. Kabristanda bulunduğumuz süre içerisinde oluşan otları temizliyor, çicekleri suluyor gereken bakımları yapıyoruz. Dönüş yolculuğumuzda küçük hediyeler vererek mutlu bir şekilde evlerine bırakıyoruz.

Tüm refakat hizmetlerimizi klimalı, konforlu araçlarla yazın serin, kışın sımsıcacık bir ortamda, hepsi güleryüzlü üniversite mezunu ekibimizle, gercekleştiriyoruz.

Tüm Hizmetlerimizi şuanda sadece ANKARA ilinde gerçekleştirmekteyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Karaca Refakatçi Hizmetleri
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Sağlık Ürünleri / Hastane Diğer
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Ambulans / İlk Yardım
Yetkili Kişi: hüseyin karaca
Adres: dikmen cad. 913.sok keklikpınarı
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (544) - 2960080
Web Sitesi: http://karaca.ihtiyacim.tk
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Karaca Refakatçi Hizmetleri firma bilgileri. Karaca Refakatçi Hizmetleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Karaca Refakatçi Hizmetleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Karaca Refakatçi Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-08-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.