Karacabey Prenses Kız Öğrenci Yurdu

Şirket Hakkında
Özel Karacabey Prenses Kız Öğrenci Yurdu, Karacabey Meslek Yüksek Okulunda öğrenim gören kız öğrencilerimiz için "kalacak yer" sorununa profesyonel ve güvenilir bir çözüm arayışının sonucu olarak 2002 yılında çağdaş ve güler yüzlü yönetim kadrosu ile öğrenci ve velilerimizin hizmetine girmiştir.

Karacabey Prenses Kız Öğrenci Yurtları iki ayrı binadan oluşmakta ve 24+28 toplam 52 öğrenci kapasitelidir. Karacabey Meslek Yüksek Okuluna uzaklığı sadece yürüme mesafesinde ve 3-4 dk sürmektedir. öğrencilerimizin tüm ihtiyaçlarını yüksek konfoır ve güven standartları içinde karşılamak, ailelerin çocuklarıyla ilgili barınma, güvenlik ve yemek ile ilgili endişelerini yok ederek en kaliteli hizmetleri siz öğrencilerimize sunmaktayız.

Karacabey Prenses Kız
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Karacabey Prenses Kız Öğrenci Yurdu
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Diğer Eğitim / Danışmanlık
Yetkili Kişi: MEHMET KUVAN
Adres: esentepe mahallesi 190 sk no:46-50 karacabey bursa
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 6761174
Web Sitesi: www.prenses.biz
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Karacabey Prenses Kız firma bilgileri. Karacabey Prenses Kız adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Karacabey Prenses Kız ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Karacabey Prenses Kız Öğrenci Yurdu firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-09-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.