Karademir Asansör

Şirket Hakkında
Karademir Asansör, 1979 yılında bir aile işletmesi olarak kurulmuştur. Zaman içinde büyüyen şirket; bugün Türkiye’nin farklı bölgelerindeki temsilcilikleriyle sektörde konum sahibi firmalardan biridir. Günün teknolojisine uygun ve kaliteli asansörleri müşterilerine sunan Karademir Asansör; montaj, bakım, onarım, mühendislik, müşavirlik hizmetleri vermektedir.
TSE standartlarına uygun hizmetleri ile Karademir Asansör, tüm Türkiye'ye hizmet götürecek altyapı ve teknik donanıma sahiptir. Tecrübeli ve yetenekli teknik ve idari personeli, her isteğe uygun ürünleri ile müşterilerine güvenilir bir hizmet paketi sunmaktadır.
MİSYON & VİZYON
Karademir Asansör; müşterilerinin güvenliğini ön planda tutarak, günümüz teknolojisine uygun, kaliteli, konusunda eğitimli ve uzman kadrosuyla bugünün ve geleceğin projelerine imza atma amacındadır.

Karademir Asansör; sahip olduğu kaliteden ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeden, müşterilerinin can ve mal güvenliğini en üst düzeyde tutarak; hizmet verdiği alanlarda mükemmellikte en üst seviyeye gelerek sektöründe öncü olmayı kendine birincil hedef olarak belirlemiştir.

BAKIM STANDART VE YÖNETMELİKLERİ
Karademir Asansör montaj, bakım, modernizasyon ve arıza hizmetleri vermektedir. Ulusal ve uluslararası standartlara uygun, müşteri beklentilerini karşılayan ürün ve değerleri üretmek temel amacıdır.
Bu amaç doğrultusunda; insan sağlığı ve iş güvenliği temel prensibidir. Hizmetlerini zamanında başarı ile sonuçlandırarak müşteri memnuniyeti sağlamak en önemli felsefesidir. Tüm projelerimizde CE, TSE, TSEK kalite standartlarına uygun ürünler kullanmakta ve aynı kalitede hizmet sunulmaktadır.
Kalite yönetim sistemimini sürekli iyileştirerek, müşteri memnuniyeti ve güvenliğini ön planda tutmaktadır.
Asansör firmalarının asansör bakımlarında yerine getirmesiyle ilgili hükümler ve bina yönetimlerinin sorumlulukları Bakım İşletme Yönetmeliğiyle netleştirilmiştir.
Karademir Asansör
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Karademir Asansör
Sektörü: İnşaat / Emlak » Asansör
Yetkili Kişi: Hakan Karademir
Adres: Mebusevleri Mah. Anıt Cad. No: 8/14 Tandoğan Çankaya / Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2130352
Web Sitesi: http://karademir.com.tr/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Asansor Montaj Bakım Revizyon Ruhsat Isleriniz Yapilir
Karademir Asansör, tecrübeli teknik ekibiyle tüm Türkiye'de 7/24 kaliteli ve güvenli bakım, onarım ve montaj hizmetleri sunmaktadır.
Asansor Montaj Bakım Revizyon Ruhsat Isleriniz Yapilir
Karademir Asansör, tecrübeli teknik ekibiyle tüm Türkiye'de 7/24 kaliteli ve güvenli bakım, onarım ve montaj hizmetleri sunmaktadır.
Karademir Asansör firma bilgileri. Karademir Asansör adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Karademir Asansör ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Karademir Asansör firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-02-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.