Karagül Leder

Şirket Hakkında
KARAGÜL LEDER


Türkiye’de 1996’dan bu yana deri ofis malzemeleri ve promosyon ürünler üzerine üretim ve ihracat yapmaktayız.

Kurulduğu günden bu yana kalitesinden hiç ödün vermeyen, ürünlerini başta İngiltere olmak üzere diğer Avrupa pazarlarına ihraç eden ve bu pazarlardaki deneyimi sonucunda ürün kalitesi, teslimat ve teknolojiyi kullanma konularında Avrupa standartlarını yakalayan bir firmayız.

Ana ürünlerimiz; kişisel ve promosyon ürünler, bond ve evrak çantası, spor çanta, seyahat çantaları, A-4 ve A-5 bloknotlar, organizer, cüzdanlar, bozuk para cüzdanları, kartvizit çeşitleri, sümen takımları (masa seti), anahtarlıklar olup geniş ürün yelpazesine sahibiz.

Bunların dışında, üretici bir firma olmamız dolayısıyla her türlü fikir alışverişine açık olup istenilen tasarım ve logoya bağlı kalınarak numune üzerine de çalışmalarımız olmaktadır. Geniş ürün yelpazemiz içerisinden ilgilendiğiniz ürünleri seçip, detaylar ile ilgili tüm istek ve arzularınızı bizlere iletebilirsiniz. Kısacası; siz düşünün, biz üretelim.

Bizi tanımak ve ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, Web Sitemizi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Taktir edersiniz ki doğal olan güzel ve değerlidir ve deri doğaldır.

Saygılarımızla.

KARAGÜL LEDER
ADNAN KARAGÜL

Tel
Karagül  Leder
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Karagül Leder
Sektörü: Deri Ürünleri / Ayakkabı » Deri Çanta
İkincil Sektörü:Deri Ürünleri / Ayakkabı » Cüzdan, Kemer
Yetkili Kişi: ADNAN KARAGÜL
Adres: HÜRRİYET MAH. YURT SOKAK. NO : 30 KAT 1 ÇAĞLAYAN KAĞITHANE İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2251137
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Karagül Leder firma bilgileri. Karagül Leder adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Karagül Leder ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Karagül Leder firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.