Karaman Belediyesi Gök Mermer Granit.san.tic.

"KALİTE VE ESTETİK"

Şirket Hakkında
KARAMAN IN İLK KURULAN MERMER FİRMASIYIZ YAKLAŞIK 65 YILDIR BU SEKTÖRDE HİZMET VERMEKTEYİZ.DEDEDEN TORUNA ÜÇÜNCÜ KUŞAĞA AKTARILMIŞ BİR FİRMADIR.RAHMETLİ DEDEM ABDULLAH GÖKÇEL(SİNAN IN ABDULLAH USTA)1944 YILLARINDA KARAMAN DA ÇEŞME, ŞADIRVAN, BASAMAK, CAMİİLERİN MİHRAP VE MİNBERLERİNİ VE MEZARLARI MOZAİK VE MERMERLERLE YAPMAYA BAŞLAMIŞ.DAHA EVVELDEN DE KÖYLERDE VE KARAMANDA O ZAMANIN MİMARİSİNDE EVLER, KUYULAR VE KÖPRÜLER YAPARMIŞ.SONRADAN BABAM VE AMCAMLARADA BU MESLEKİ BİRİKİMLERİNİ ÖĞRETMİŞ.ONLARDA ÇEŞİTLİ ŞEHİRLERDE MESLEKLERİNİ İCRA ETMEYE BAŞLAMIŞLAR SADECE BABAM KARAMANDA KALMIŞ.ODA BİZLERE BU BİRİKİMLERİNİ ÇOCUKLUK YILLARIMIZDAN İTİBAREN AKTARDI BİZDE BU ZAMANIN TEKNOLOJİSİNDE BİRİKİMLERİMİZE DAHADA KATKILAR SAĞLAYARAK ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ.İLKEMİZ KALİTE VE ESTETİKTİR.
Karaman Belediyesi Gök
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Karaman Belediyesi Gök Mermer Granit.san.tic.
Sektörü: Maden ve Metal » Maden Ürünleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Taşları
Yetkili Kişi: MUSTAFA GÖKÇEL
Adres: E.SAN.SİT.İTFAİYE ARKASI GÖK MERMER SAN.TİC. KARAMAN
Şehir: Karaman
Ülke: Türkiye
Telefon: (537) - 2540558
Web Sitesi: www.gokmermer.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
KARAMANDA SADECE BİZDE OLAN GRANİT ÜZERİNE RESİM VE YAZI İŞLERİ
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Karaman Belediyesi Gök firma bilgileri. Karaman Belediyesi Gök adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Karaman Belediyesi Gök ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Karaman Belediyesi Gök Mermer Granit.san.tic. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.