Karaotçu Yapı

Şirket Hakkında
KARAOTÇU KARDEŞLER olarak Demir doğrama ve kepenk imalatıyla başlayan 35 yıllık inşaat tecrübesiyle kurucusu SÜLEYMAN KARAOTÇU ve BEKİR KARAOTÇU ile start verilen maratonun bir parçası olarak KARAOTÇU YAPI adıyla 1994 yılından itibaren otomatik kapı ve panjur sektöründede gene SÜLEYMAN KARAOTÇU’nun onursal başkanlığında profesyonel olarak faaliyette bulunan DENİZLİ merkezli bir kuruluştur.

'KALİTEYE ATILAN İMZA ' sloganıyla; kaliteyi ve montaj sonrası hizmeti ön planda tutarak, her zaman daha iyiyi uygun şartlarda tüketiciye sunmak için gayret içerisinde olmuştur.Yaptığı tüm işlerde tüm projelerde once kalite ilkesiyle müşteri memnuniyetini esas almıştır ve bunun sonucu olarak bünyemizde bulunan tüm sistemler Türkiye ve Dünya’da saygın markalar ve kendi dalında kalitesini ispatlamış kuruluşlardır.
Özellikle fotoselli kapılarda kaliteli imalatı düzgün montajı ve yaygın servis ağıyla montaj sonrası hizmette EGE bölgesinde kendini kanıtlamış,referansları güçlü ve markası ne olursa olsun servis hizmeti verebilen tek firma haline gelmiştir.
Kuruluşundan bugüne çalışma arkadaşlarını kendi fikrimiz ve disiplinimiz içinde olan firmalardan seçmiş olup EGE bölgesinde 75 bayisiyle otomatik kapı ve panjur sistemlerinde bir marka olan KARAOTÇU emin adımlarla tüm çalışma arkadaşlarımızla size her geçen gün daha iyi hizmet verebilmek için kalite anlayışını ve kalitedeki çıtasını sürekli yükselten bir kuruluştur.

Bu güzel günlere ulaşmamızda bize güvenen bize destek veren memnuniyetini dostları ve sevdikleriyle paylaşıp yükselmemizde bizi yanlız bırakmayan tüm firmalara bayilerimize ve müşterilerimize sonsuz şükranlarımızı sunmak bizim en büyük görevimizdir.

Bulunduğumuz konum, takım arkadaşlarımızın işlerine karşı duydukları saygı, sevgi ve sürekli hedeflere ulaşma tatmininin bir bileşkesidir.

BAŞARI HİÇBİR ZAMAN TESADÜF DEĞİLDİR

KARAOYÇU YAPI ::: "KALİTEYE ATILAN İMZA"...

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Karaotçu Yapı
Sektörü: İnşaat / Emlak » Kapı
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Ölçüm / Otomasyon
Yetkili Kişi: Ömer Karaotçu
Adres: sanayi sitesi 4.blok no:8-9 Tavas
Şehir: Denizli
Ülke: Türkiye
Telefon: (258) - 6131587
Faks: (258) - 6132159
Web Sitesi: http://karaotcuyapi.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Karaotçu Yapı firma bilgileri. Karaotçu Yapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Karaotçu Yapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Karaotçu Yapı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-07-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.