Karaport Makina

"Dünyanın Makinasını Satıyoruz"

Şirket Hakkında
Karaport Makina – İkinci el ve yeni makina alım-satım web portalı

2008 in ortalarında dünyanın bir çok ülkesinde hissedilen ekonomik krizin Türkiye de olan etkilerinden hareketle, sanayicilerimizin, yeni makine yatırımı yapmak yerine ağırlıklı olarak ikinci el makine yatırımı yapmayı tercih etmeleri noktasında oluşan ihtiyaca cevap vermek üzere kurulmuş olan Karaport Makine, siz sanayici dostlarımızın tercihiyle ve vermiş olduğunuz güvenle hızlı büyümesini sürdürüyor.

Talaşlı imalat makinaları sektöründe 2.el makine alım ve satım la hayatına başlayan Karaport Makina, şu anda metal kesme ve şekillendirme makinalarından plastik, kauçuk, PVC makinalarına, iş ve tarım makinalarından tekstil makinalarına, ambalajlama ve paketleme makinalarından ahşap işleme makinalarına, gıda işleme makinalarından endüstriyel mutfak ürünlerine, elektrik & enerji sektöründen endüstriyel makinalar ve otomasyon ürünlerine kadar çok geniş yelpazede, alıcıların ve satıcıların buluşma noktası olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Karaport Makina, satıcılarının ve sahiplerinin ücretsiz olarak yeni ve ikinci el satılık makine ilanlarını verebildiği ve mağazalarını açabildiği ücretsiz makine alım satım sitesidir.

İş Makineleri
Talaşlı İmalat Makineleri
Sac İşleme Makineleri
Enjeksiyon & PVC & Kauçuk
Gıda İşleme Makineleri
Endüstriyel Mutfak Ekipmanları
Ambalaj & Paketleme
Tarım Makineleri
Ahşap İşleme Makineleri
Mermer & Granit Makineleri
Matbaa & Ofis Makineleri
Elektrik & Enerji
Tekstil Makineleri
Endüstriyel Otomasyon
Takım Aksesuar Hırdavat
Cad - Cam Yazılımlar
Teknik Servis

Hizmet Firmaları gibi sektörle alakalı geniş kategori yelpazesiyle de hem satıcı hem distribütör hemde bireysel kullanıcıların ürünlerini ÜCRETSİZ olarak kendi adlarıyla yayınlamalarına ve ilgili alıcılara ulaştırmalarına olanak sağlayan bir portaldır.
Karaport Makina
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Karaport Makina
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: Murat Karayalçın
Adres: Halil Rıfat Paşa Mahallesi Perpa Ticaret Merkezi B Blok 12.Kat No:2232 Şişli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2109598
Faks: (212) - 2109599
Web Sitesi: www.karaport.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Karaport Makina firma bilgileri. Karaport Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Karaport Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Karaport Makina firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-10-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.