Karasu Uğur Emlak İnşaat

Şirket Hakkında
Şirketimiz Karasu emlak inşaat sektörün tecrübeli isimlerini ve seçkin bir portföyü sizler için bir araya getirmiştir. Teknik altyapımızla isabetli ekspertiz analizlerimizle sektörümüzde fark yaratmak ve koşulsuz memnuniyet sağlamak için çalışmaktayız. Çalışma ilkelerimiz gereği, yoğun ve sürümü yüksek bir rutin değil, doğru müşteriye doğru emlak, doğru fiyat ve yüksek memnuniyet üzerine odaklanmaktayız. Tüm müşterilerimizin ihtiyaçlarını dinliyor ve olası en uygun alternatifi sunmak için çabalıyoruz. Hayallerinizdeki, tam da aklınızdaki emlakları size sunabilmek için çağrılarınızı bekliyoruz. Gayrimenkul hizmetlerinin toplam kalitesini yükseltmek, sektörün gelişimine katkıda bulunmak ve müşterilerine entegre hizmet sağlamaktır.
Karasu Uğur Emlak
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Karasu Uğur Emlak İnşaat
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
Yetkili Kişi: FATİH UĞUR
Adres: İNCİLLİ MAH.ATATÜRK BULVARI ARSLAN İŞ MERKEZİ KAT 1 KARASU/SAKARYA
Şehir: Sakarya
Ülke: Türkiye
Telefon: (539) - 6084692
Web Sitesi: www.karasuyazlikilan.com
Ürünleri
HAFTANIN 7 GÜNÜ AÇIĞIZ Karasu sahilinin kumsalında, denizinde, eğlence mekânları ve lunaparkında keyifli zamanlar geçireceğiniz bölgemizde, uy...
Karasu merkezde bulunan villalarımız müstakil olarak 2 adet bitişik villalardır, son derece lüks olup birinci sınıf işçilikle inşa edilmiştir krediye...
İlan Talep ve Teklifleri
Karasuda Yüzme Havuzlu 55m2 Lüx Yazlıklar
sakarya karasuda havuzlu site içerisinde lüx yazlıklar türkiyede 110 ofisimizle hizmetinizdeyiz.
Karasu Uğur Emlak firma bilgileri. Karasu Uğur Emlak adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Karasu Uğur Emlak ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Karasu Uğur Emlak İnşaat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-06-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.