Karataş Çelik Konstrüksiyon

Şirket Hakkında
Firmamız, Ankara merkezli Ostim Sanayi Bölgesinde kurulmuş olup, çelik konstrüksiyon yapılar üzerine hizmet vermektedir.
Ostim 29.Sokakta 800 m² kapalı ve 400 m² açık alanlı , Sarayköy Keresteciler Sitesindeki 800m² kapalı ve 800 m² açık alanlı olan fabrikalarımızda ağır çelik endüstri yapıları imalatı yapılmaktadır.
Firmamız endüstri yapılarındaki çelik tecrübesini konut yapılarında kullanarak hafif çelik ve ağır çelik olarak yapı modellerini hizmete sunmuştur. Firmamız; anahtar teslimi endüstriyel tesis, çeşitli ağır ve hafif çelik yapı üretimleri, çelik çatı, köprü, bunker, silo vs. imalat ve montaj faaliyetlerini yürütmektedir.
Varlığımızı memnun müşterilerimize dayandıran kuruluşumuz, güven çizgisini koruyarak ve güçlenerek hizmet vermeye devam edecektir.
Karataş Çelik Konstrüksiyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Çelik konstrüksiyon
İletişim Bilgileri
Firma: Karataş Çelik Konstrüksiyon
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
Yetkili Kişi: EROL KARATAŞ
Adres: 29.SOKAK NO:140 OSTİM
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3547750
Web Sitesi: www.karatascelik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Karataş Çelik Konstrüksiyon firma bilgileri. Karataş Çelik Konstrüksiyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Karataş Çelik Konstrüksiyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Karataş Çelik Konstrüksiyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.