Karataş Teknojet Makina Sanayi Ve Ticaret

Şirket Hakkında
buharlı makina, buharlı oto yıkama makinaları, profesyonel oto yıkama yerleri için özel olarak imala edilmiş buharla temizlik ekipmanları, 170 derece buhar sıcaklığı, 8 bar basınç, 2 adet tetikten kumandalı buhar tabancası, araç içi buharla temizlik, buhar basıncı ile kimyasalsız temizlik ekipmanları, sanayi tipi temizlik ekipmanları, oto yıkama süpürgesi, basınçlı buhar
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Karataş Teknojet Makina Sanayi Ve Ticaret
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: YAŞAR KARATAŞ
Adres: KAMİL TUNCA BULVARI 524 SK. NO: 2 ÇAMDİBİ İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4622755
Web Sitesi: www.buharlimakina.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Buharlı Oto Yıkama Makinası Teknojet
buharlı oto yıkama makinası, buhar püskürtmeli az su ile araç yıkama makineleri, tamamen kromdan imal edilmiş buharlı araç yıkama makineleri imalat ...
Karataş Teknojet Makina firma bilgileri. Karataş Teknojet Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Karataş Teknojet Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Karataş Teknojet Makina Sanayi Ve Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-09-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.