Kardeşler Rentacar,araba Araç Kiralama

Şirket Hakkında
KARDEŞLER Rentacar tecrübeli kadrosu ile Türkiye’nin dört bir yanına hizmet vermenin yanı sıra yurtdışı rezervasyonları, uygun fiyatları ve profesyonel hizmet kalitesi ile siz sayın KARDEŞLER RENTACAR dostlarına hizmet vermenin haklı gururunu yaşamaktadır. Araç Kiralama, Rentacar, Lüks Otomobil Araç Kiralama hizmeti ve sizlere firmamız Uzun Dönem Filo Kiralama Hizmeti sunmaktadır.Geniş araç filomuzla istediğiniz özelliklerde konforlu, temiz, bakımlı araçlarımız ile siz değerli müşterilerimizi memnun etmek hedefimizdir.
Kaliteli hizmet, müşteri memnuniyeti ve dürüst çalışma ilkelerini benimseyen KARDEŞLER RENT A CAR yönetimi, profesyonel kadrosuyla kısa sürede müşteri portföyünü geliştirerek Oto Kiralama üzerine çalışmalarını
yoğunlaştırmış ve bu konuda pazarda hak ettiği yeri kazanmıştır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kardeşler Rentacar,araba Araç Kiralama
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Araba Kiralama
Yetkili Kişi: kardesler rentacar
Adres: Nish İstanbul Residence Çobançeşme Mah. Sanayi Cad.No:44 B:Blok Daire:63 Yenibosna/ İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6036894
Web Sitesi: http://www.kardeslerrentacar.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kardeşler Rentacar,araba Araç firma bilgileri. Kardeşler Rentacar,araba Araç adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kardeşler Rentacar,araba Araç ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kardeşler Rentacar,araba Araç Kiralama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-01-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.