Kareartı İçmimarlık

Şirket Hakkında
KARE ARTI İÇMİMARLIK KURULDUĞU 2002 YILINDAN BUGÜNE SÜREGELEN ZAMAN DİLİMİNDE BİLGİ VE TECRÜBE BÜTÜNLÜĞÜ İÇERİSİNDE MEKANLARIN FORM VE FONKSİYON İLİŞKİSİNİ, MÜŞTERİ İHTİYAÇ VE MEMNUNİYETİNİ TEMEL ALMIŞ BİR FİRMADIR.
FAALİYETLERİNİ OFİS, MAĞAZA VE EV OLARAK 3 ANA BAŞLIK ALTINDA TOPLAYAN KARE ARTI OFİS EKİPMANLARI VE TASARIM MARKALARININ BAYİLİĞİ İLE DAHADA GÜÇLENEREK PROJELENDİRMEDEN UYGULAMAYA GİDEN TÜM ADIMLARDA MÜŞTERİLERİNE TEK NOKTADAN HİZMET VERMEKTEDİR.
DEVAMLI VE KALİFİYE KİŞİLERDEN OLUŞAN EKİPLERİ İLE HER TÜRLÜ DETAY ÇÖZÜMÜNÜ MÜŞTERİNİN KULLANIM RAHATLIĞI TEMELİNDE ÜSTLENEN KARE ARTI SONRASINDADA MÜŞTERİLERİNE GEREKLİ TEKNİK DESTEĞİNİ VERMEKTEDİR.
İÇMİMARLIK EĞİTİMİ VE DİSİPLİNİ ALMIŞ ÇALIŞANLARI VE ÇÖZÜM ORTAKLARI İLE MÜŞTERİLERİNE YAKIŞAN BİR HİZMET ANLAYIŞI İÇERİSİNDE OLAN KARE ARTI YILLARCA BU ANLAYIŞLA YOLUNA DEVAM ETMEKTEDİR.
İÇMİMARLIK HİZMETLERİNİN YANISIRA BAYİLİĞİNİ ALDIĞI DÜNYACA ÜNLÜ MARKALARINDA SATIŞ VE UYGULAMASINI YAPAN KARE ARTININ BAYİLİĞİNİ YAPTIĞI ÜRÜNLER :
MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ
MODÜLER ASMA TAVAN SİSTEMLERİ
YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME
PVC ZEMİN (ENDÜSTRİYEL)
KARO HALI
PVC GERGİ TAVAN

DOĞRU KARARLAR HAYATINIZA ARTI DEĞERLER KATAR
Kareartı İçmimarlık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kareartı İçmimarlık
Sektörü: İnşaat / Emlak » Dekorasyon
İkincil Sektörü:Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
Yetkili Kişi: BOZKURT DEMİRAL
Adres: KULELİ SOKAK 49/14
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4360075
Web Sitesi: www.karearti.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kareartı İçmimarlık firma bilgileri. Kareartı İçmimarlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kareartı İçmimarlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kareartı İçmimarlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-07-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.