Karel Ankara Etkin İletişim Sistemleri 0312 417 66 86

Şirket Hakkında
Firmamız, iletişim sistemleri alanında kurumlara ve küçük - orta - büyük ölçekli işletmelere yönelik profesyonel çözümler üretmek üzere kurulmuş, müşteri ve çözüm odaklı bir teknoloji şirketidir.Ürün ve hizmetlerimizi sunarken amacımız, müşterilerimizin ihtiyaçlarını tespit ederek performans ve mali açıdan optimum çözümleri kaliteli, ilkeli, titiz bir hizmet anlayışı ile sunmak ve karşılıklı güvene dayalı kalıcı ilişkiler sağlamaktır.Alanında uzmanlaşmış ve kalitesi herkesçe takdir edilen bir çok markanın satış ve bakım onarım hizmetini yıllardır başarılı bir şekilde veren firmamız, karel telefon santralleri, sesli yanıt sistemleri, ses kayıt ürünleri ve ısdn çözümlerinde birçok başarılı işe imza atmıştır. Müşterilerimizin memnuniyetinden aldığımız bu güç ve cesaretle, şirketinize çok şey katacağına inandığımız çözümlerimizle, daha geniş müşteri kitlelerine ulaşmayı ve sizleri hizmetlerimizle tanıştırmayı istiyoruz.
Karel Ankara Etkin
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Karel Ankara Etkin İletişim Sistemleri 0312 417 66 86
Sektörü: Telekomünikasyon » Santral
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Diğer Elektrik / Elektronik
Yetkili Kişi: Soner AKKURT
Adres: ATATÜRK BULVARI 127/402 KIZILAY
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4176686
Faks: (312) - 4174845
Web Sitesi: www.karelankara.com
Ürünleri
Nedir, Ne zaman, Ne için kullanılır; FCT (Fixed Cellular Terminal - Sabit GSM Terminali) "sabit telefon - cep telefonu" görüşmesini "cep telefonu - c...
karel telefon santralleri satış ve servis
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Karel Ankara Etkin firma bilgileri. Karel Ankara Etkin adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Karel Ankara Etkin ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Karel Ankara Etkin İletişim Sistemleri 0312 417 66 86 firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-02-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.