Karga Medya Yayın Yazılım

"Böyle Hediye Görmediniz!"

Şirket Hakkında
Kişiye özel çocuk kitapları üreten firmamız, çocuk kitaplarının yanısıra eğitici oyuncaklara ve kişiye özel hediyelerede yer vermektedir.
Peki nedir kişiye özel kitap; kişiye özel kitap hediye edeceğiniz kişinin adına, yaşına, yaşadığı yere, arkadaşlarının adına ve anne-babasının adına göre düzenlenen 24 sayfalık, 24 sayfa boyunca renkli ve resimli olan hikaye kitaplarıdır.
Kişiye özel hediyelerimizde tamamen bu mantıktan yola çıkarak, tamamen size olan fotoğraflar ve bilgilerle tamamen size özel ürünler oluşturmak mantiğını güder.
Doğum günlerinde ve diğer özel günlerinizde sevdiklerinize alabileceğiniz en güzel hediye kişiye özel hediyeler olacaktır.
Karga Medya Yayın
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Karga Medya Yayın Yazılım
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Kitapcılık
İkincil Sektörü:Hizmet » Promosyon
Yetkili Kişi: Cem Uğur
Adres: Hasanpaşa mah. Söğütlüçeşme cad. Derici Zeynel Sok. No:5/a Kadıköy/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 7001393
Web Sitesi: www.kargamedya.com
Ürünleri
Dinozor oyuncakları ile oynamayı çok seven kahramanımız, birgün, dinozorlar kitabına bakarken, kendisini bu sevimli yaratıkların yanında bulur. Din...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Karga Medya Yayın firma bilgileri. Karga Medya Yayın adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Karga Medya Yayın ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Karga Medya Yayın Yazılım firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.