Kargoman

Şirket Hakkında
1993 yılından beri faaliyet kargo ve lojistik hizmetleri alanında faaliyet gösteren şirketimiz.sektöründe alanında hizmet veren ilk 5 şirket arasına girme hedefine kalıcı adımlarla ilerlemekte, müşterilerimize hızlı, güvenilir ve en uygun fiyat aralıkları sunarak müşteri memnunıyetını kendıne esas edinmiştir.sektöründe tecrübe kazanmış avrupa kriterlerine uygun bir profesyonel şirket işleyişi ve personelimiz belli zaman aralıklarında hizmet kurslarına tabi tutarak en verimli sonuçlara ulaşmak gayretiyle çalışmalarımıza devam ederek tüm milletimize kargo ve lojistik hizmetleri sunarak yolumuza devam ediyoruz .saygılarımla
Kargoman
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kargoman
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Kargo
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Kurye
Yetkili Kişi: Mahmut KARA
Adres: Libya Cad Libya Aprt No:62 Kültür Mah Kızılay/Çankaya
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4196060
Web Sitesi: http:/www.kargoman.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kargoman firma bilgileri. Kargoman adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kargoman ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kargoman firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-12-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.