Karia Trade

Şirket Hakkında
Karia TRADE
Karia trade 2000 yılından günümüze faaliyetine devam eden bir dış ticaret firmasıdır. Kuruluşundan bu yana sayısız ülkede sayısız firmayla gerçekleştirdiği ihracatlarla gelişimine devam etmektedir ve müşterilerine çok geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Söz konusu ürünler kendi alanlarında en üst seviyede kalite ve teknoloji kapsamındadır. Ayrıca ürün yelpazesinde kaliteye verdiğimiz önem gibi yurt dışı çalışmalarımızda da, geniş çaplı araştırmalarımız sayesinde, çıkarılabilecek en uygun fiyatları size sunmakta iddialıyız.
Karia Trade, ihracatın yanısıra ithalatta da kendini ispatlamış ve bütünüyle bir ihracat ve ithalat firması haline gelmiştir. Firmamız, Orta Doğu’dan Afrikaya, Orta Asya’dan Avrupa’ya kadar olan geniş bir coğrafyada bağlantıları bulunan dinamik dış ticaret ekibi ile ülkemizdeki nitelikli firmalara da dış pazarlar bulma konusunda büyük katkılar sağlamaktadır.
Ülkemizdeki ve dünya çapındaki birçok fuara katılım gerçekleştirerek yerli ve yabancı firmaları biraraya getirmiş olup, onların karşılıklı iş yapmalarını ve birbirlerine destek olmalarını sağlamıştır ve bu etkinliklerine her geçen gün yenilerini eklemektedir.
Müşteri memnuniyetini esas alan çalışma ilkemiz ile siz müşterilerimize vermiş olduğumuz sözleri en layığıyla ve en kısa sürede gerçekleştirmek için de azimle çalışmaktayız. Kaliteli, güvenilir ve düzgün çizgisinden ödün vermeden günden güne yeni atılımlar gerçekleştiren firmamız üstün hizmet ekibi ve size verdiğimiz değer ile büyümekte ve çalışmalarını sürdürmektedir.
Karia Trade, kuruluşundan günümüze elde ettiği başarıları en üst seviyelere taşıyarak, uluslararası alanda daha etkin ve söz sahibi olmayı amaçlamaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında

GIDA ( Food)
1-Bakliyat ( Pulse, nohut ( chickpea), mercimek ( lentil), fasulye ( bean), pirinç(rice), iç bakla( Broad bean), barbunya( red mullet)


2-Baharat ( spices): kimyon ( cumin), kekik (thyme), nane( peppermint), susam( sesame), pul biber (pepper), tarçın ( cinnamon), defne ( laurel leaves), köri ( ), salep ( salep), kuş üzümü(currant) , ada çayı ( garden sage), kuşburnu (rosehip), mahlep ( mahaleb)

3-Kuruyemiş (nuts):ay çekirdeği (sunflowerseed), kabak çekirdeği (pumpkin seeds), Antep fıstığı (pistachio), yer fıstığı ( peanut), fındık ( hazelnut), ceviz ( walnut), badem ( almond), leblebi (roasted chickpeas), kuru kayısı (dried apricot), kuru üzüm (dried grape), kuru incir (dried fig)

4- Yağlar (oils)

1- Bitkisel yağlar (vegetal oils): Ayçicek yağı ( sunflower oil)
Zeytinyağı ( olive oil)
Mısır özü yağı ( corn oil)
Soya yağı ( soybean oil)
Fındık yağı ( hazelnut oil)
Pamuk yağı ( cotton oil)

2- Margarin ( margarine)

5 – Konserve( cans: Turşu(pickle)
Sebze konservesi ( vegetable cans)
Salça ve Sos ( tomato sauce)

6 – Un ( Flour):Ekmeklik un ( for bread)
Bisküvilik un ( for biscuits)
Unlu mamüller unu ( for floured products)

7 - Makarna Çeşitleri ( macaroni) - İrmik ( semolina) - Bulgur ( boiled and pounded wheat)


B– İNŞAAT MALZEMESİ ( Building materials) ---- Demir – Çelik ( iron –steel)Tuğla ( brick)-Kiremit( tile)Çimento ( cement)



C – MOBİLYA VE DEKORASYON ( Furniture and decoration)

D – DİĞERLERİ ( others)
Ambalaj Malzemeleri ( packing materials)
Temizlik Malzemeleri ( cleaning materials)
Tekstil ( textile)
Cam Ürünleri( glass products)
Hediyelik Eşya (souvenirs)
Dekoratif mumlar ( decorative candles)
Hırdavat malzemeleri( hardware materials9
Kağıt ( paper)
Tuvalet kağıdı( Toilet paper)
Peçete( napkin)
Seramik ve porselen malzemeler (ceramic and porcelain materials)

İletişim Bilgileri
Firma: Karia Trade
Sektörü: Gıda / Tarım » Hububat / Bitkisel Ürünler
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Yağ Sanayi
Yetkili Kişi: Karia Trade
Adres: Atatürk Cad. no:40 K:2 D:201 1.Kordon/ Alsancak
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4458076
Faks: (232) - 4458062
Web Sitesi: http://www.kariatrade.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Karia Trade firma bilgileri. Karia Trade adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Karia Trade ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Karia Trade firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-11-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.