Karin Dtm İç Ve Dış Tic Ltd Şti.

Şirket Hakkında
Firmamızın Gana ülkesi çapında geniş bağlantıları bulunmaktadır. Firmamız uzun yıllar Beyaz eşya ve Mobilya sektöründe faaliyetlerde bulunmuştur. Şuan bunların Yanında Gana menşeyli her türlü kozmetik, her türlü maden, her türlü gıda ürünlerinin pazarlanması konusunda uzmanlaşmıştır. Hızlı iletişim ve hızlı sonuç almada kabiliyeti yüksek sorunsuz ihtiyaçları karşılamaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Karin Dtm İç Ve Dış Tic Ltd Şti.
Sektörü: Maden ve Metal » Maden Ürünleri
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
Yetkili Kişi: Onur Tur
Adres: 490 sok. no 52/A bahçelievler karabağlar
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 5981557
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Odun Kömürü 6 Gen İşlenmiş
kalite : A ve B nem içeriği : 2-4% sabit karbon : 85% kül içeriği : 2-5% kalorifik değer : 6500-7500 kcal yanma süresi : (3-6 saat kullanıma bağl...
Susam, İthalat
isim : sesame seeds tür : 99/1/1 Best Specification stil : Doğal- yenilebilir renk : krem- beyaz Sıkıştırılmış oval şeklinde küçük tohumlar imal :...
Karin Dtm İç firma bilgileri. Karin Dtm İç adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Karin Dtm İç ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Karin Dtm İç Ve Dış Tic Ltd Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-03-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.