Karınca Otomasyon Sistemleri Aluminyum Doğrama

Şirket Hakkında
Hizmetler :
Satış öncesi ve sonrası kesintisiz hizmet verilmesi, müşteri temsilciliği departmanı ile müşterilerine, kendilerine uygun ürünlerin önerilmesi ve satışının yapılması hususunda yardımcı olunması, teknik servis departmanı ile montaj ve servis aşamalarında müşterilerinin yanında olunması şeklinde devam edip, yeni hizmet anlayışı geliştirmeleri ISO 9001-2000, CE ve TSE kapsamında sürekli yenilenerek yapılmaktadır.
Kalite :
Dünya standartlarında üretilen ürünlerimizin mevcut kalitesi korunmakla birlikte arge ekibimizin çalışmalarıylada geliştirilmektedir. Fiyat :
Cazip ve uygun fiyatları ile müşterilerine avantajlar sağlamak.
20 yıllık tecrübe
Karınca Otomasyon Sistemleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Karınca Otomasyon Sistemleri Aluminyum Doğrama
Sektörü: İnşaat / Emlak » Otomatik Kepenk Sistemleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Seksiyonel Endüstriyel Kapı
Yetkili Kişi: ümit ciddi
Adres: ali ersoy mah. kına sokak. no:78/1 siteler ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3519761
Faks: (312) - 3519762
Web Sitesi: www.karincaotomasyon.com
Ürünleri
AVRUPA 40MM / 0, 50 MM GALVANİZE ÇELİK + POLİÜRETAN + 0, 50 MM GALVANİZE ÇELİK POLİÜRETAN KÖPÜK (40 KG / m2 YOĞUNLUK) / 0, 50 W / m2...
İlan Talep ve Teklifleri
Otomatik Kapı Fotoselli Kapı
italyan marka otomatik kapıda kamyamız başlamıştır
Karınca Otomasyon Sistemleri firma bilgileri. Karınca Otomasyon Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Karınca Otomasyon Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Karınca Otomasyon Sistemleri Aluminyum Doğrama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.