Karma Polska

Şirket Hakkında
Şirketimiz 2005 yılında Polonya Katowice kentinde limited şirket olarak Avrupa birliği müktesebatına göre ve tüm Avrupa birliğinde geçerli tek vergi numarasına sahip olarak kurulmuştur..şirket sermayesi 55.000 plz. 120 alt iş kolunu oluşturabilme iznine sahiptir. Şirket üzerindeki teminatı yüksek gösterebilmek ve ihalelere girebilmek için 120 yıllık 185 m2 lik binayı şirket adına satın almış bulunmaktayız. Şirketimiz binanın tek mülk sahibidir. Şirketin kullandığı hiçbir kredi bulunmamaktadır. Çek veya senet kullanmamaktadır. Bugüne kadar nakit varlığıyla ticaret yapmıştır.
Şirketimiz Emlak – İnşaat alanında Bulunduğu silesia eyaletinin Bytom bölgesinde vergi ödeme düzenliliği sonucunda almış olduğu şirket yeterlilik belgesi sayesinde belediye ihalelerine girerek satın aldığı ucuz evleri tadilat yaparak Yabancılara Basta İngilizler olmak üzere satısını yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’deki sahil bölgesindeki yazlıkları da aynı sistemle yabancılara pazarlamaktadır. Satışını gerçekleştirdiği evlerin mobilyalarını Türkiye’den sağlayarak dekorasyonunu da yapıp anahtar teslim sunmaktadır.
Tekstil sektöründe Ağırlıklı Denizli olmak üzere yurt içindeki fabrikalardan satın almış olduğu ev tekstil ürünlerini (nevresim, uyku seti, havlu-bornoz)Polonya’daki toptancılarına satmaktadır.
Ürünlerinizle bu pazarda var olmanızı sağlayabilir; gerek şirket kurulumu gerekse ofis ve avukatlık hizmetleri, çeviri, muhasebe, ulasım ve hotel hizmetleri suna
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Karma Polska
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
Yetkili Kişi: Yunus Gulbeyaz
Adres: Piekarska 38/6 Bytom/ POLAND
Şehir: Bytom
Ülke: Polonya
Telefon: (531) - 4099507
Web Sitesi: www.home-art.com.pl
Ürünleri
Yıgma tugla teknigi ile yapılmıs, tadilata, 9 daire , 268 m2 depo alnı ile Bytom sehir merkezinde, pansiyon, hostel olmaya uygun, merkezi ısıtmalı, ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Karma Polska firma bilgileri. Karma Polska adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Karma Polska ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Karma Polska firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-12-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.