Karma Polska Sp Z O.o

Şirket Hakkında
Şirketimiz 2005 yılında Polonya Katowice kentinde limited şirket olarak Avrupa birliği müktesebatına göre ve tüm Avrupa birliğinde geçerli tek vergi numarasına sahip olarak kurulmuştur..şirket sermayesi 155.000 plz(35.00€). 120 alt iş kolunu oluşturabilme iznine sahiptir. Şirket üzerindeki teminatı yüksek gösterebilmek ve ihalelere girebilmek için 120 yıllık 185 m2 lik binayı şirket adına satın almış bulunmaktayız. Şirketimiz binanın tek mülk sahibidir. Şirketin kullandığı hiçbir kredi bulunmamaktadır. Çek veya senet kullanmamaktadır. Bugüne kadar nakit varlığıyla ticaret yapmıştır.
Şirketimiz Tekstil sektöründe Ağırlıklı Denizli olmak üzere yurt içindeki fabrikalardan satın almış olduğu ev tekstil ürünlerini (nevresim, uyku seti, havlu-bornoz)Polonya’daki toptancılarına satmaktadır.
Perakandeye donmek ve direk olarak son kullanıcıya ulasmak icin ortak aramaktayız.ilgili kurum veya sahısların 0531 - 409 95 07 den aramaarı veya kontakt@karmapolska.pl mail atmaları rica olunur
Saygılar..
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Karma Polska Sp Z O.o
Sektörü: Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: Yunus Gulbeyaz
Adres: Piekarska 36/7 Bytom
Şehir: Yurtdışı
Ülke: Polonya
Telefon: (460) - 8621504
Web Sitesi: www.home-art.com.pl
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Karma Polska Sp firma bilgileri. Karma Polska Sp adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Karma Polska Sp ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Karma Polska Sp Z O.o firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.