Karmapera Danışmanlık Ve Organizasyon Hizmetleri

Şirket Hakkında
Karmapera Danışmanlık & Organizasyon Hizmetleri
Hizmetlerimiz Danışmanlık ve Organizasyon olarak iki ana gruba ayrılır.
Danışmanlık alanındaki hizmetlerimiz Cafe, Bar, Restorant ve Eğlence yerleri gibi işletmeleri kapsar.

Proje aşamasından Fizibilite raporuna kadar tüm hizmetleri içerir. Ön çalışma, Bölge aştırması, Resmi İşlemler, Restorasyon & Dekorasyon, Ekip Kurma, İş geliştirme, Personel eğitimi gibi hizmetlerden ayrı ayrı yararlanabileceğiniz gibi, İşletme Danışmanlığı seçeneği ile tüm hizmetlerimizde tek kalemde yararlanma imkanlarınızda mevcuttur.
Organizasyon Hizmetleri konusundaki hizmetlerimiz çok çeşitlidir. Konser, Şenlik, Festival, Açık Hava Etkinlikleri, Fuar Organizasyonları hakkındaki aklınıza gelebilecek her ayrıntıda hizmetimiz mevcuttur.

Organizasyonunun alım ve satımından konser programının oluşturulmasına, ses ışık sahne kurulumundan bar ve standların kurulumuna, bu bar ve standların işletilmesi veya kiralanması hizmetlerinden etkinlik için farklı ve eğlenceli animasyonların ayarlanmasına, bar düğün veya konserler için sanatçı temininden organizasyonun güvenlik ekibinin oluşturulmasına kadar Organizasyonun tüm alanlarında güçlü ve tecrübeli bir ekip ile hizmet vermekteyiz.
Karmapera Danışmanlık Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Karmapera Danışmanlık Ve Organizasyon Hizmetleri
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
İkincil Sektörü:Hizmet » Gösteri ve Eğlence Hizmetleri
Yetkili Kişi: Metin Akyol
Adres: Ihlamurdere Cad. No:77/1 Kemaliye Apt. Beşiktaş
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (536) - 6105857
Web Sitesi: www.karmapera.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Karmapera Danışmanlık Ve firma bilgileri. Karmapera Danışmanlık Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Karmapera Danışmanlık Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Karmapera Danışmanlık Ve Organizasyon Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.