Karo Halı Merkezi

Şirket Hakkında
Karo Halı Sektöründe; 14 yılı aşkın süreden beri hizmet vermekte olan Bizler, piyasadan gelen yoğun talepler doğrultusunda, tek marka ürün ithalatı yerine, daha fazla alternatifi aynı anda sunabilmek için, dünyada karo halı üretimi yapan köklü firmaların geniş ürün yelpazelerini tek bir çatı altında bulabileceğiniz, KARO HALI MERKEZİNİ ( K.H.M. ) kurduk. Bundan sonra KARO HALI MERKEZİ ( K.H.M. ) olarak İstanbul ve Ankara merkez ofislerimizle, tüm Türkiye deki hizmetlerimize devam edeceğiz.
Karo Halı Merkezi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Karo Halı Merkezi
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yer Kaplama
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Halı / Kilim
Yetkili Kişi: Murat Nakiboğlu
Adres: Tunalı Hilmi Caddesi No: 51 / 3 06660 Kavaklıdere
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4187723
Web Sitesi: http://www.karohalimerkezi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Karo Halı Merkezi firma bilgileri. Karo Halı Merkezi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Karo Halı Merkezi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Karo Halı Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.