Kartasis Araç Takip Sistemleri

Şirket Hakkında
ARACIM NERDE , ÇALINDI MI, KİM KULLANIYOR, KAÇ KM. YAPMTI sorularına artık cevap bulmanız çok kolay,

KARTASİS araç takip sistemleri ile takip edilen araçların kaybolması ya da çalınması söz konusu değildir. Çünkü KARTASİS araç takip cihazı aracınızın görünmeyecek yerine monte edilebilir. KARTASİS her araç için tam uyumludur. İsterseniz aracınızın kullanıcısına bunu bildirmeden de aracı takip edebilirsiniz.



KARTASİS araç takip cihazları GPRS aracılığı ile uydudan aldığı görüntüleri eş zamanlı olarak bilgisayarınıza aktarır ve bu sayede siz araçlarınızın 365/24 saat nerede olduğunu görebilirsiniz.

KARTASİS araç takip sistemleri araç takip cihazları için yüklü ödemeler yapmadan daha küçük bütçelerle herkesin araç takip cihazına sahip olabilmesi için kurulmuş bir firmadır.

KARTASİS satış ve satış destek ekibi ‘de sizlerin sistemlerimize ulaşabilmesi için yoğun olarak bölgesel taramalar yapacak ve bireysel ya da kurumsal kullanıcılara araç takip sistemi edinmeleri konusunda pazarlama faaliyetlerini sürdüreceklerdir.


Kartasis Araç Takip
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kartasis Araç Takip Sistemleri
Sektörü: Güvenlik » Kontrol sistemleri
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Elektronik Ürünler
Yetkili Kişi: Kartasis
Adres: Giyim Sanayiciler Sitesi 2. Ada A Blok Ikitelli - Istanbul(212) 639 45 75
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6394575
Web Sitesi: http://www.aractakipsistemi.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kartasis Araç Takip firma bilgileri. Kartasis Araç Takip adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kartasis Araç Takip ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kartasis Araç Takip Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.