Karya International

Şirket Hakkında
Karya Yurtdışı Eğitim firması, Ankaranın ilk yurtdışı eğitim firması olma özelliği ile ön plana çıkan firmamız. Dil okulları, yurtdışında staj ve üniversite programları, göçmenlik, macera kampları ve yaz okulları, akademik programlar, h2b ve vize danışmanlığı gibi bir çok konuda profesyonel hizmetler vermektedir. Karya International ile yurtdışı eğitimi almak bir ayrıcalıktır. Bu ayrıcalığı yaşamak isterseniz bize ulaşın. 0 312 466 6100 - Ankara , 0 212 293 7200 istanbul ücretsiz danışmanlık hatlarımız sizleri bekliyor.
Karya International
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Karya International
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Yurtdışı Eğitim
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Yurtdışı Dil Okulu
Yetkili Kişi: Ahmet Turkoglu
Adres: Bestekar Sokak 88/2-3 , Kavaklıdere, Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4666100
Web Sitesi: http://www.karyainternational.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Karya International firma bilgileri. Karya International adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Karya International ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Karya International firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.