Kascert

Şirket Hakkında
KAS CERT KİMDİR?
Kas Uluslararası Sertifikasyon Gözetim Teknik Kontrol Hiz.Ltd.Şti. 2004 yılında İzmir’de kurulmuştur.
Ve yönetim sistemleri konusunda tek yetkili olan kamu kuruluşu Türk Akreditasyon Kurumundan (TURKAK) akreditedir.
Tarafsız, bağımsız, objektif ve mevzuatlara uygun olarak; Denetim, gözetim, eğitim ve belgelendirme hizmetleri vermektedir. Bu hizmetlerini Merkez ofis, yurtiçi ve yurtdışı irtibat ofisleri, temsilcilikleri vasıtasıyla dünyanın tüm bölgelerinde kısıtlama olmaksızın yerine getirmektedir.
Birçok farklı konuda ulusal ve uluslararası akreditasyona sahiptir. Bu akreditasyon ve yetkilerini sürekli artırmakta ve geliştirmektedir. Bir kısım uluslararası kuruluşlarla Türkiye ve Ortadoğu bölge faaliyetleri yetki anlaşmaları bulunmaktadır.Tam zamanlı ve sözleşmeli uzman kadrosu ile müşterilerine katma değer sağlayan, sürekli ve profesyonel hizmetler sunmaktadır.
NEDEN YÖNETİM SİSTEMLERİ UYGULANMALI?
Bir kuruluşun başarılı bir şekilde büyümesi ve ayakta kalması için sistematik, şeffaf ve iş süreçlerini izlenebilir hale getirebilmesi ve kontrol edilmesi gerekir.
Yönetim Sistemleri, müşteri odaklı ve sürekli gelişim felsefesiyle, müşteri memnuniyeti ve karlılığı arttırmak için kurulur. Her türlü organizasyona, küçükten büyüğe, sanayiden hizmete, kamudan özel sektöre kadar uygulanabilir. 2 kişilik bir kuruluş dahi uygulayabilir.
Bir kuruluşun nasıl yönetildiği ve organizasyonunu sorgulayan, ürün veya hizmet kalite sistemini sorgulayan müşteri memnuniyetine dikkat eden kuruluş ile diğerlerinin farklılığını göstermeye yarayan bir belgelendirme standardıdır. Yönetim Sistemleri, yasal şartlar, Standard şartları, kuruluş şartları ve müşteri şartlarını temel alarak, sürekli iyileştirme yapılarak, sürekli müşteri tatminine odaklanmıştır.
YÖNETİM SİSTEMLERİNİN KURULUŞLARDA KURULMASI VE GELİŞTİRİLMESİNİN AMACI;
Ana üreticilerin, ihalelerde ve tedarikçi değerlendirmelerinde rakiplerine göre avantaj sağlamak,
Kuruluşta kalite anlayışını geliştirmek,
Kascert
Ürün-Hizmetleri Hakkında
KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ VE BELGELENDİRMELERİ
İletişim Bilgileri
Firma: Kascert
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » ISO Kalite Belgesi
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Kurumsal Eğitim
Yetkili Kişi: SERDAR BAL
Adres: BORNOVA İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (506) - 3452400
Web Sitesi: www.kascert.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kascert firma bilgileri. Kascert adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kascert ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kascert firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-02-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.