Katana Güç Ürünleri

Şirket Hakkında
Şirketimiz ilk olarak 1945 yılında Saçar Makina ünvanıyla dönemin sanayi kuruluşlarında ve tarımda kullanılmak üzere su pompaları imalatıyla sektöre girmiş ve akabinde benzinli ve dizel motorların montaj, tamir ve bakım işlemlerini de yapmaya başlamıştır. Bu süreçte gelişimini devam ettirirken sektördeki bilgi birikiminden ve tecrübelerinden de yararlanarak 1999 yılında potansiyelini enerji sektörüne yöneltmiştir. Öncelikli olarak 3 kVA – 16 kVA güç aralığında jeneratör imalatı ile başladığı hizmeti, müşterileri tarafından memnuniyet kazanınca sürekliliğin devamı için yoğun çalışma temposu içine girmiştir. Kaliteli hizmet anlayışı, olumlu geri bildirim , satın alan potansiyel müşteri kazanımı şirketi 2001 yılında KATANA ünvanıyla markalaşma dönemine götürmüştür.


Kısa sürede gerçekleşen bu hızlı büyüme, KATANA’ nın sektörün önde gelen firmaları arasında yer almasını sağlamış, saygın ve güvenilir bir kurum haline getirmiştir. Şirketimiz her geçen gün büyüyen sermayesi ve 4500 metrekare kapalı, 1500 metrekare açık alanlı üretim tesisi ile bugün (13 kVA-2000 kVA ) aralığında jeneratör, kara ve deniz motorları üretimi yaparak 30 Üretim personeli, 11 Teknik ve idari personel ile ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır.


KATANA; insan odaklı sorumluluk duygusu, risk alabilen girişimci özelliği, dinamik yapısı ve üstün başarılarıyla dünyaya açılmayı da hedeflemiştir. Bu hedef doğrultusunda global bir şirket olma yolunda yurt içi ve yurt dışı iş ortaklıklarında bulunmuştur. Bu amacın ilk ayağını Gürcistan’ la gerçekleştirmiş olup devam eden süreçlerde Avrupa, Orta Asya, Afrika ve Türkî Cumhuriyetlerinde gerçekleşen sektörel fuarlara katılıp, pazar analizleri yaparak, ihtiyaç duyulan ürünleri tespit etmiştir.

Katana Jeneratör; ülke pazarlarında söz sahibi bir marka olarak konumlandırmak için, her türlü çalışmayı yapmaktadır. Bu nedenle standartlara uygun ve kaliteli üretim yapabilmek adına ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, IS0 1400
Katana Güç Ürünleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Katana Güç Ürünleri
Sektörü: Enerji » Güç Kaynağı
İkincil Sektörü:Makina » Makina Parçaları
Yetkili Kişi: Tuğçe Yıldız
Adres: Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi İnönü Mah. Yunus Emre Sok No:3
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (534) - 9599551
Web Sitesi: http://katana.com.tr/tr/urunlerimiz
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Jenaratör Ve Yedek Parça
tüm kva larda jenaratör ve yedek parça ihracatınızı gerçekleştirebiliriz. lütfen mail olarak iletişime geçiniz.
Katana Güç Ürünleri firma bilgileri. Katana Güç Ürünleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Katana Güç Ürünleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Katana Güç Ürünleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-01-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.