Kaya Karbon Grafit San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Kaya Karbon, 2012 yılında İstanbul'da kurulmuştur. Sektörde çalışan olarak deneyim kazanmış tecrübeli ekibi ile, alanında fark yaratmaktadır. Sektör faaliyetlerinde satış odaklı değil, çözüm odaklı hareket eden firmamız, müşterilerine fiyat/performans artısı, proses kalitesi, sürekli ürün ve kalite memnuniyeti sağlamayı yöntem belirlemiştir. Başlıca faaliyet alanlarımız, Kuyumculuk Sektörü, Isıl İşlem Sektörü, Çimento-Alçı Sektörü, Cam Sektörü, Demirdışı Metal Döküm Sektörü, Kalıp İmalat Sektörü ( Dalma Erezyon) 'dür.
Çalışmalarına büyük bir titizlikle devam eden ekibimiz, Ar-ge ve ürün geliştirme konusundaki başarıları ile sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kaya Karbon Grafit San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Maden ve Metal » Grafit
Yetkili Kişi: Özkan YILMAZ
Adres: İOSB Tormak San. Sit. R Blok No:17 İkitelli BAŞAKŞEHİR
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4852655
Web Sitesi: www.kayakarbon.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kaya Karbon Grafit firma bilgileri. Kaya Karbon Grafit adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kaya Karbon Grafit ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kaya Karbon Grafit San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-11-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.