Kaya Tuzu

Şirket Hakkında
Yeraltında az veya çok derinlerden katı halde elde edilen tuzlardır.Ülkemizde birçok yörede buharlaşmalar ve buharla birlikte kaya tuzu yatakları oluşmuştur.Yurdumuzda kaya tuzu madenleri genellikle gri renkte olup, bir kısmıda siyaha yakın renktedir.

Daha önce insan gücüyle havzadan kaya tuzu çıkartılırken daha sonra makineleşme sürecinin tamamlanmasıyla günlük 600 ton kaya tuzu üretim kapasitesi ulaşılmıştır. Böylece Türkiye’nin her iline gönderme kapasitesi gerçekleşmiştir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kaya Tuzu
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kimya Sanayi Yan Ürünleri
Yetkili Kişi: kaan eviner
Adres: Sakarya caddesi 32/1 Kızılay-Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4303066
Web Sitesi: http://www.kayatuzu.tk/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kaya Tuzu firma bilgileri. Kaya Tuzu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kaya Tuzu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kaya Tuzu firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.