Kctrk Ayakkabı

Şirket Hakkında
Konya Aykent Sanayi Sitesinde bulunan yerimiz profosyönel ekibi ile de yurt içi ve yurt dışı yeni sezon deri ayakkabı modelleri ile taleplerine hizmet vermektedir.
Kctrk Ayakkabı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ayakkabı, ayakkabı modelleri, toptan ayakkabıcılar, spor ayakkabı, ayakkabı fabrikası, ayakkabı imalatcılar, ayakkabı modelleri, deri ayakkabı, ayakkabı tasarım, konya ayakkabı, ayakkabı ihracat, ayakkabı fiyatları, erkek bot, bayan bot, işci ayakkabı, komfort ayakkabı, kaliteli ayakkabı, terlik, babet, sandalet, spor, çizme, topuklu ayakkabı, kösele ayakkabı, ham deri, murat kocaturk, engelli ayakkabı, ucuz ayakkabı, shoes
İletişim Bilgileri
Firma: Kctrk Ayakkabı
Sektörü: Deri Ürünleri / Ayakkabı » Ayakkabı
İkincil Sektörü:Deri Ürünleri / Ayakkabı » Bot
Yetkili Kişi: Murat Kocatürk
Adres: Aykent Sanayi Sitesi 1. Sokak No: 1
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (539) - 6351232
Web Sitesi: http://www.muratkocaturk.com.tr
Ürünleri
Deri bayan ayakkabı
Kürklü Deri Erkek Deri Bot Ayakkabı koli içerisi 8 li olup minimum sipariş 500 koli
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kctrk Ayakkabı firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 4.5 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Kctrk Ayakkabı firma bilgileri. Kctrk Ayakkabı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kctrk Ayakkabı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kctrk Ayakkabı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-10-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.