Kcz Yalıtım Mühendislik

"Temelden Terasa Yalıtım"

Şirket Hakkında
KCZ Yalıtım, KCZ İnşaat bünyesinde 2008 yılında kurulmuş olup, ilk kuruluş tarihinden itibaren çok önemli yalıtım projelerine imza atmıştır.
Baraj yalıtım işlerinde ve enjeksiyon uygulamalarında uzmanlaşmış olmamızın getirdiği tecrübeyle, her şartta çözüm üretebilme kapasitemizi geliştirdiğimizi söylemekten mutluluk duymaktayız.

Temelden terasa; banyo, mutfak, su deposu, garaj, zemin ve catılarda, endüstriyel tesislerde, konutlarda, villalarda yüzme havuzlarında vb. her türlü yalıtım/İzolasyon problemleriyle karşılaşacağınız yerlerde, tek başvuru noktanız olarak sizlere cözümler sunmaktayız.

Ücretsiz keşif ve Danışmanlık Hizmetlerimizden faydalanmayı lütfen unutmayınız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kcz Yalıtım Mühendislik
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı Kimyasalları
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
Yetkili Kişi: BURCU EMLU
Adres: KURTULUŞ MAH. MÜCAHİTLER BLV. ERENLER APT. 90/B SEYHAN
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (322) - 4530158
Faks: (322) - 4530159
Web Sitesi: WWW.KCZ.COM.TR
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kcz Yalıtım Mühendislik firma bilgileri. Kcz Yalıtım Mühendislik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kcz Yalıtım Mühendislik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kcz Yalıtım Mühendislik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.