Kd Gayrimenkul

"Yükselen Beklentilerinize Yeni Çözüm"

Şirket Hakkında
firmamız istanbul`a yapacağınız hemen yahut ailece , turistik yahut konu seyahatleriniz kendisince gereksineceğiniz konaklamaları konforlu okunuşu hesaplı çözümlerle profesyonelce karşılamak amacıyla kurulmuştur. apart ve residence dairelerimiz bu amaca hizmet göstermek için rastgele türlü konfor okunuşu köyler göz önüne alınarak hazırlanmıştır. yurtdışında geniş olmuş bu uygulamanın hevesli aynı anlayışla ülkemizde bile geliştirilmesine çalışan firmamız tümsek seyahatlerinizde sizlere görev vermekten mutluluk duyacaktır.
kd gayrimenkul şirketimizin portföyünde günlük haftalık aylık kiralık daire olarak lüks konaklama - apart hizmeti vermektedir.
www.kdgayrimenkul.com
Kadir Duman
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kd Gayrimenkul
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Gayrimenkul Geliştirme
Yetkili Kişi: Kadir Duman
Adres: Çağlayan Vatan Cd. No:14 Kağıthane / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 6036774
Web Sitesi: www.kdgayrimenkul.com
Ürünleri
Yükselen Beklentilerinize Yeni Çözüm KD Gayrimenkul www.kdgayrimenkul.com NİSH İSTANBUL RESİDENCE ŞİŞLİ POLAT TOWER RESİDENCE MASLAK MASHATTAN R...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kd Gayrimenkul firma bilgileri. Kd Gayrimenkul adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kd Gayrimenkul ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kd Gayrimenkul firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.