Kelebek Kristal Cam Sanayi

Şirket Hakkında
1979DAN BERİ KALİTELİ HİZMET VERMEYİ KENDİNE İLKE EDİNEN FİRMAMIZ MEHMET ELYAZ TARAFINDAN İSTANBULDA KURULMUŞTUR.1000M2 İMALATHANESİ VE 2000M2 HİZMET BİNASIYLA ZÜCCACİYE SEKTÖRÜNDE ÖNEMLİ BİRYERE SAHİP OLMUŞTUR.FİRMAMIZ PRES, SAVURMA, ÜFLEME VE ŞİLER SİSTEMLERİYLE DENEYİMLİ VE UZMAN KADROSUYLA SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİN HER CİNSTEKİ ÜRÜN SİPARİŞLERİNİ KARŞILAMAYI AMAÇLAMIŞTIR.ÜRÜN SİPARİŞLERİNİ KALİTE VE GÜVENCEMİZLE ÜRETİRKEN İZLEDİĞİMİZ POLİTİKA MÜŞTERİLERİMİZİN MEMNUNİYETİDİR.ÜRÜNLERİMİZ BAŞTA ZÜCCACİYE ÜRÜNLERİ OLMAK ÜZERE MEYVALIK, ŞEKERLİK, ÇEREZLİK, KÜLLÜK, VAZO YANISIRA AYDINLATMA CAMI, KOLANYA VE PARFÜM ŞİŞESİ VE EL İŞLERİ AKSESUARLARI ÜRETMEKTEDİR
Kelebek Kristal Cam
Ürün-Hizmetleri Hakkında
1979dan beri kaliteli hizmet vermeyi kendine ilke edinen firmamız Mehmet Elyaz tarafından İstanbulda kurulmuştur. 1000 m2 imalathanesi ve 2000 m2 hizmet binasıyla züccaciye sektöründe önemli biryere sahip olmuştur. Firmamız pres, savurma, üfleme ve şiler sistemleriyle deneyimli ve uzman kadrosuyla siz değerli müşterilerimizin her cinsteki ürün siparişlerini karşılamayı amaçlamıştır.Ürün siparişlerini kalite ve güvencemizle üretirken izlediğimiz politika müşterilerimizin memnuniyetidir. Üretmiş olduğumuz ürünler başta züccaciye ürünleri olan şekerlik, meyvalık, küllük, kase, vazo, yanısıra kolanya ve parfüm şişesi, aydınlatma camı, ve el işleri ürünleridir.
İletişim Bilgileri
Firma: Kelebek Kristal Cam Sanayi
Sektörü: Taş, Toprak ve Cam Ürünleri » Cam Ürünleri
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Toptan İç Ticaret
Yetkili Kişi: OĞUZHAN ELYAZ
Adres: HABİBLER ARABA KONAĞI MAH.ÇOŞARLAR SANAYİ SİTESİ NO/23 G.O.P
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5950576
Faks: (212) - 5950560
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kelebek Kristal Cam firma bilgileri. Kelebek Kristal Cam adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kelebek Kristal Cam ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kelebek Kristal Cam Sanayi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.