Kelvin Led Aydınlatma San. Ve Tic. A.ş.

"gecelerin pırlantası"

Şirket Hakkında
KELVİN LED AYDINLATMA A.Ş olarak hedefimiz müşterilerimizin, tedarikçilerimizin ve çalışanlarımızın mutluluğunu gözeterek ekonomik değer yaratmak, sunduğumuz ürün kalitesi, hizmet ve katma değer ile lider konuma ulaşarak ürün ve tasarım olarak sektörde takip edilen marka olmaktır.
Müşterilerimizin başarılarına ve iş hedeflerine ulaşmalarını sağlamak amacıyla doğru ürün ve hizmeti, doğru zamanda, doğru yere en makul maliyetlerle sağlamayı iş prensibimiz olarak seçtik.
Aydınlatma sektöründe rekabet koşulları ve tecrübeli müşterilerin değişen arzu ve beklentileri; gerek ürünlerin gerekse sunulan hizmetlerin sürekli geliştirilmesini, iyileştirilmesini zorunlu kılmaktadır. KELVİN LED AYDINLATMA A.Ş , sektördeki talep ve beklentileri tecrübe ve konuya uzman bakışıyla objektif biçimde değerlendirmekte; dinamik, yenilikçi, gelişmeci bir yaklaşımla müşteri memnuniyeti sağlayarak kalıcı müşteriler yaratmaya çalışmaktadır. Kalitede süreklilik, uygun fiyat, karşılıklı güven ve dürüstlük vizyonumuzu oluşturan temel ilke ve vazgeçilmez değerlerimizdir.
Aydınlatma sektörüne değer yaratacak ürün, hizmet, yönetim anlayışı ve uygulamaları sunarak ürün ve kaliteden ödün vermeden çevreye ve topluma katkı sağlayarak tüm paydaşlarımızın yaşamlarını zenginleştirmek ve hep birlikte kazanmak her zaman önde gelen amacımız olacaktır.
Kelvin Led Aydınlatma
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kelvin Led Aydınlatma San. Ve Tic. A.ş.
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Aydınlatma / Lamba / Ampul
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Elektrik Malzemeleri
Yetkili Kişi: Hasan Akça
Adres: Huzur Mah. İmam Çeşme Yolu Cad. Naci Kaçar İş Merk. No:8/2 Sarıyer – Seyrantepe – İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2890030
Web Sitesi: www.kelvinaydinlatma.com.tr
Ürünleri
Korozyona dayanıklı alüminyum gövde Paslanmaz vidalar Silikon conta Elektrostatik toz boya Nem ve Toza karşı koruma sınıfı IP 65 Elektriksel güve...
Galvaniz demir boru Paslanmaz vidalar Silikon conta Elektrostatik toz boya 50 – 80W LED sokak lambası IP65 – Class1
Kelvin led lighting yol aydınlatma direkleri kategorisinde şık tasarımları ile rakiplerinden bir adım öne çıkmaktadır. Yol aydınlatmasında kullanılan...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kelvin Led Aydınlatma firma bilgileri. Kelvin Led Aydınlatma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kelvin Led Aydınlatma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kelvin Led Aydınlatma San. Ve Tic. A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-10-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.