Kencebay Shipping

Şirket Hakkında
www.kencebayshipping.com bir ticaret platformudur. kencebayshipping.com a üye olduğunuz zaman aşağıdaki hizmetlerden 7 gün 24 saat yararlanabilirsiniz üstelik yıllık sadece 50TL

Vessel Detail Entry bölümünden gemi veya gemilerinizin teknik bilgilerini girebilir ve müşterilerinizin gemi veya gemilerinizin bilgilerine ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Vessel Detail Search bölümünden sistemde kayıtlı olan gemilerin teknik detaylarını görebilir ve armatörü veya işletmecisinin iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Vessel Position bölümünden 52 farklı bölge ve birçok ülkedeki gemi pozisyonlarını görebilir ve gemi teknik detayları ve şirket bilgilerine hemen ulaşabilirsiniz.

Vessel Entry bölümünden gemi pozisyonunu girebilir ve yayınlayabilirsiniz ayrıca toplu mail gönderi ile sistemde kayıtlı tüm şirketlere bilgi maili gönderebilirsiz.

Vessel Sale bölümünden satmak istediğiniz geminizin veya gemilerinizin teknik detaylarıyla birlikte, sahip olduğu diğer özellikleri belirtebilir ve tanıtımını rahatlıkla yapabilirsiniz.

Vessel Purchase bölümünden ilgilendiğiniz gemi tiplerini seçebilir, geminin teknik detaylarını, diğer özelliklerini ve fiyatını görebilir ayrıca satıcısının iletişim bilgilerine hemen ulaşabilirsiniz.

Regular Lines Entry bölümlerinden gemi veya gemilerinizin düzenli sefer yaptığı bölgeleri girebilirsiniz.

Regular Lines Search bölümünden şirketlerin ve gemilerinin hangi sefer bölgelerinde düzenli sefer yaptığını öğrenebilir ayrıca gemi teknik d
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Deniz Taşımacılığı

Kencebay Denizcilik & Danışmanlık olarak müşterilerinin Türkiye içi limanlar arası veya müşterilerinin ithalat ve ihracatları için uluslar arası limanlar arası nakliye taleplerini karşılamak için yüke uygun gemi ve en ekonomik navlun ile müşterilerinin hizmetine sunmaktadır.

1 - Lumsum gemi kiralaması
2 - Time charter
3 - Charter party
4 - Dahili limanlar arası taşımacılık
5 - Uluslararası limanlar arası taşımacılık
6 - Yüke uygun gemi bulunması
7 - En ekonomik navlun seçeneklerinin bulunması
8 - Konteynır taşımacılığı


İletişim Bilgileri
Firma: Kencebay Shipping
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Deniz Taşımacılığı
Yetkili Kişi: Burak KENCEBAY
Adres: Ertuğrul Mah. Sinemalar Sk. No 9-1 Tekirdağ Merkez
Şehir: Tekirdağ
Ülke: Türkiye
Telefon: (282) - 2624020
Faks: (282) - 2624020
Web Sitesi: http://www.kencebaydenizcilik.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Deniz Taşımacılığı Hizmeti
Kencebay Denizcilik olarak, açık gemi bazında yük taşımacılığı hizmeti vermekteyiz. Sizlere hizmet verebilmemiz hususunda yük bilgilerinizi tarafımız...
Ticaret Platformu
www.kencebayshipping.com bir ticaret platformudur. kencebayshipping.com a üye olduğunuz zaman aşağıdaki hizmetlerden 7 gün 24 saat yararlanabilirsiniz...
Kencebay Shipping firma bilgileri. Kencebay Shipping adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kencebay Shipping ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kencebay Shipping firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-06-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.