Kentyapı Gayrimenkul

Şirket Hakkında
KentYapı Gayrimenkul Danışmanlığı

Firmamız tüm emlak sorunlarınızda danışmanınız olarak görevini sizlere vermiş olduğu güven duygusu ile sağlıklı olarak ve devamlı portföyünü geliştirerek sürdürmektir. Sizlere bilgi, birikim ve deneyimlerimizle daha sağlıklı hizmet verebilmek ve memnuniyetinizi en yüksek noktada tutmak tek amacımızdır. Bize göre "Gayrimenkul danışmanı; işinin gerektirdiği mali, hukuki, teknik konulara ilişkin eğitime ve bilgi birikimine sahip, işini profesyonelce değerlendiren ve uygulayan, doğruluk ve dürüstlüğü ilke edinmiş, insan ilişkilerinde ölçülü ve saygılı olmayı meziyet sayan, kişiliği, görüntüsü, ofis ve çalışanları ile kendisinden hizmet isteyen herkeste güven duygusu yaratabilen kişidir."
Emlak sektörünün en büyük sorunu sektöre bakış açısıdır. Günümüzde emlakçılık herhangi bir mesleki, kültürel alt yapıya ve teknolojik donanıma ihtiyaç duyulmaksızın, herkesçe yapılabilecek bir uğraş görünümündedir. Türk halkı yapı olarak gayrimenkul edinmeye düşkündür. Nitekim diğer yatırımlara oranla gayrimenkule daha bir güvenle bakar ve maliki olduğu taşınmazları kendisinin ve ailesinin güvencesi olarak görür. Pek çok kişi yaşamları boyunca emek karşılığı oluşturdukları birikimlerini doğru şekilde değerlendirmiş sayar. Çünkü tasarruf ve emlak yatırımları insanlar için yaşamsaldır.
Bizlerde bu konuda deneyim sahibi, uzman kadromuz ile yatırımcıların gayrimenkul değerlendirme ve idaresi konusunda güvenebilecekleri büyük bir firmayız.
Kentyapı Gayrimenkul
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kentyapı Gayrimenkul
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
Yetkili Kişi: Yavuz Sultan Selim ÇOLAK
Adres: Mimar Sinan Mah. Atatürk Bulvarı No: 261/2
Şehir: Samsun
Ülke: Türkiye
Telefon: (362) - 4389389
Web Sitesi: kentyapi@windowslive.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kentyapı Gayrimenkul firma bilgileri. Kentyapı Gayrimenkul adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kentyapı Gayrimenkul ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kentyapı Gayrimenkul firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.