Kesici Hayvansal Ürünler Tar.gıd.ve Orman Ürünleri

Şirket Hakkında
şirketiniz 1994 yılında hayvansal yem üretimi için kurulmuş olup şuan bunun yanı sıra ahşap ambalaj , kereste ve etlik tavuk , piliç üretimi de yapmaktadır dürüst ve helal kazancı ilke edinmiş olan şirketiniz bünyesinde çalıştırdığı deneyimli personeli ile siz değerli müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vermek için elinden geleni yapmaktadır.bizimle çalışmadan asla karar vermeyin.HAYIRLI IŞLER DILERIZ.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kesici Hayvansal Ürünler Tar.gıd.ve Orman Ürünleri
Sektörü: Ambalaj » Ahşap Ambalaj
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Hayvansal Ürünler
Yetkili Kişi: halit lüle
Adres: organize sanayi bölgesi 1.cadde 1.sokak no.64 AFYONKARAHISAR
Şehir: Afyon
Ülke: Türkiye
Telefon: (272) - 2211037
Web Sitesi: kesicihayvansalurunler@hotmail.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kesici Hayvansal Ürünler firma bilgileri. Kesici Hayvansal Ürünler adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kesici Hayvansal Ürünler ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kesici Hayvansal Ürünler Tar.gıd.ve Orman Ürünleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-01-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.