Kess Makine Dükkanı

Şirket Hakkında
İçimizdeki bir şeyler üretme sevdamızı Haziran 2010 ‘da shrink makinesi üretimi için ateşledik. Geride bıraktığımız bu zaman zarfında siz değerli müşterilerimizin bize duyduğu güvenle kendimizi ve ürettiğimiz shrink makinalarımızı sürekli geliştirdik. Sorunsuz tıkır tıkır çalışan makinalarımızla, oluşturduğumuz teknik ekibimizle siz değerli müşterilerimizin hem satış öncesinde danışmanlık hizmetiyle hem de satış sonrası teknik hizmetimizle daima yanınızda olduk ve olmaya devam edeceğiz.
Kendimizi sadece shrink ambalaj makinası üretimi ile sınırlamadık. Süblimasyon Transfer Baskı Presleri ( Düz Pres, Tabak Presi, Bardak Presi, Şapka Presi ), Skin Pack ( Blister ) ambalaj makineleri ve Direk Süblimasyon Baskı makinaları konusunda da çalışmalarımız devam etmektedir.
Pnömatik ( havalı ) ve manuel transfer baskı preslerimiz çok kısa zamanda siz değerli müşterilerimizin kullanımına sunulacaktır.
Adım adım hedeflerimize ilerlediğimiz bu yolda siz değerli müşterilerimizin bize duyduğu güven, gösterdiği sabır ve sonsuz destekten dolayı teşekkür ederiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kess Makine Dükkanı
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Makineleri
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Makineleri Bakım ve Servis
Yetkili Kişi: Mustafa Kes
Adres: Seyhan Mah. 621 Sk. No.26/A Karabağlar San. Sitesi Şirinyer
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2430888
Web Sitesi: http://www.makinedukkani.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kess Makine Dükkanı firma bilgileri. Kess Makine Dükkanı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kess Makine Dükkanı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kess Makine Dükkanı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-08-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.