Ketab Technologies

Şirket Hakkında
Ketab Technologies firması, eğitim teknolojileri geliştirme odaklı çalışan bir şirkettir. Teknolojiyi eğitim alanında en iyi verimi elde edecek şekilde kullanmak hedeflerimizden birisidir. Sahip olduğumuz kablosuz akıllı tahta, dokunmatik akıllı tahta ve birçok özelliğe sahip, kullanışlı bir yazılım olan Ketab Studio ile kullanıcılara uygun akıllı çözümler sunuyoruz. 120 kişilik ekibimizle her zaman sizin yanınızdayız.
Ketab Technologies
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ketab Technologies
Sektörü: Teknoloji » Teknoloji Diğer
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Diğer Eğitim / Danışmanlık
Yetkili Kişi: Muhammed Kocaman
Adres: Yavuztürk Mah. Tarih Cad. 135/H 17 Üsküdar
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (545) - 2018850
Web Sitesi: www.ketabtech.com
Ürünleri
Ketab Engage, kablosuz akıllı tahta Sahip olduğu teknoloji ile eğitim kurumları tarafından rahatlıkla kullanılabilen akıllı tahta'dır. Üzerin...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ketab Technologies firma bilgileri. Ketab Technologies adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ketab Technologies ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ketab Technologies firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-11-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.