Kevser Su Dikilitaş

Şirket Hakkında

istiranca1Istıranca Safaalan köyünde yerleşim, tarım ve sanayi alanlarından uzak ormanların derinliklerinden yeryüzüne çıkan Kevser zengin mineral yapıya sahip kuvars mucizesini içinde barındıran gerçek bir doğal kaynak suyudur. Çünkü en kaliteli su kaynağında kuvarsit gibi zengin silisli kayaçların bulunduğu sudur. Güvenle içtiğimiz Kevser doğal kaynak suyunun kaynağından üretim tesisine girişi ve şişeye girişindeki her adımında son derece hassas ve özenle çalışılmakta. Ön yıkama işlemlerinin ardından hijyen ve sağlık koşullarının en üst düzeyde tutulduğu Kevser su üretim tesislerine alınan şişeler her dolumdan önce sağlık bakanlığınca onaylı uygun temizlik maddesiyle 70 santigrat derece sıcaklıktaki suyla sterilize ediliyor. Tamamen hijyenik koşullarda doluma hazır hale getirilen şişeler 5’li guruplar halinde bütün aşamalarda olduğu gibi el değmeden dolduruluyor. Dolumları yapılan şişeler yine el değmeden kapaklanıyor. Kapakların üzerine üretim ve son kullanma tarihleri ile üretim parti seri numaraları kodlanıyor. Dolumları yapılan şişeler son fiziki kontrolden geçiriliyor. Kontrolleri tamamlanan şişelere taklidi önlemek ve ilk açanı siz olmanız için emniyet bandı takılıyor.

Kevser su insan sağlığını önemser. Kalitenin sürekliliği titizlikle kontrol altında tutuluyor.

Tüketicisine 100% ürün güvenliği sağlayan Kevser su hem kendi tesislerindeki laboratuarlarında, hem de 6 ayda bir resmi laboratuarlarda yaptırmak zorunda olduğu periyodik tahlillerin bir kopyasını da müşterilerine göndermektedir. Kevser su bebek biberonlarında kullanılan polikarbonattan üretilmiş 19 litrelik özel şişelerde sunulmaktadır. Kevser su uluslar arası şişelenmiş su birliği üyesidir. Bu üyelik sayesinde dünya standartlarına uygun koşulları ve yenilikleri anında takip etme imkanına sahiptir. Her aşamada doğallığı özenle korunan Kevser su uluslar arası şişelenmiş su birliği standartlarında kaynağındaki lezzet ve tazelikte size ulaşmaktadır.

Temizlik, saflık ve arınma… Su deyince
Kevser Su Dikilitaş
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kevser Su Dikilitaş
Sektörü: Gıda / Tarım » Alkolsüz İçecek
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Su Bayisi
Yetkili Kişi: Halil Semiz
Adres: 19 Mayıs Mah Aşçlar Sk No:21
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2318309
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kevser Su Dikilitaş firma bilgileri. Kevser Su Dikilitaş adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kevser Su Dikilitaş ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kevser Su Dikilitaş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-10-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.