Key Barter

Şirket Hakkında
Barter Ticaret Sistemi, şirketlere ihtiyaçlarını kendileri için en uygun ödeme enstrümanı olan üretilen mal ve hizmet karşılığı satın olma olanağı sunarak, işletmelerin kendi özkaynakları ile finanse olmalarını sağlayan ve bunu alışkanlığa dönüştüren bir düzenleyici sistemdir. Barter Sistemi firmalara sağladığı katkıların yanında ülkeler arası ticarette de önemli bir rol oynamaktadır. Milletler arası borçların barterlaştırılması veya ihtiyaç duyulan ürün ve hizmetlerin devlet kasasından nakit çıkmadan barterla sağlanması ülkelerin ekonomik dengelerini kurmada çok önemlidir. Bu hassas dengelerin sağlanmasında barter işlemlerini sisteme oturtan Barter aracı şirketlerine büyük bir sorumluluk düşmektedir. Piyasanın ihtiyaç duyduğu güveni vermek, uluslararası barter anlaşmalarına imza atmak, üye firmalara ve ülkesine olan sorumluluğunu yerine getirmek barter şirketinin en önemli amacıdır. Barter, Takas, para kullanmaksızın ürünlerin değisimiyle yapılan ticaret. Bu sistemde alacak verecek ilişkisi firmaların kendileri arasında değil barter havuzuna olmaktadır. Böylelikle barter sistemine üye olan bir firmaya yapılan satış işlemi sonucunda alacak yine barter sistemine üye olan bir diğer firmadan mal veya hizmet alarak tahsil edilebilmektedirKEY BARTER dünyada çok yaygın olarak kullanılan barter yani takas ile ticaret yöntemini Türkiyede en efektif şekilde düzenleyen ve reel fiyatlarla takas ile alışveriş yapılabilineceğini ispatlayan güçlü bir firmadır. KEY BARTER a üye olan firmaların ürettikleri yada sattıkları ürünleri sisteme arz etmeleri ile bir ürün havuzu oluşur. ve üyeler ihtiyaçları olan ürünlere kendi ürünlerini havuza arz edip ödeme yöntemi ile kavuşurlar. firmaların ceplerinden para çıkarmadan yalnızca ürettikleri yada sattıkları ürünleri vererek yaptıkları bu alışveriş sayesinde sıcak para akışına gerek kalmaz ve ticaretleri işlemeye ve güçlenmeye devam eder. .
(MÜSTERİLERİMİZİ ALIM SATIM KONUSUNDA ORTAK BIR PAZARDA BULUSTURUP ISTER TAKAS ILE ISTERSELER NAKİT
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Key Barter
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
Yetkili Kişi: Kader Bodur
Adres: Dünya Ticaret Merkezi EGS Business Park B1 Blok Kat:8 No:295 - 296 Yeşilköy / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4650061
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Key Barter firma bilgileri. Key Barter adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Key Barter ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Key Barter firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.