Kheironstand

Şirket Hakkında
KheironStand, 2010 yılından itibaren kurumsal firmaların tüm saha teşhir ihtiyaçlarına eksiksiz olarak cevap vermektedir. Alanında yetişmiş uzman kadrosu ile, ihtiyaca yönelik stantları sizin için tasarlar ve üretir. KheironStand tüm saha ihtiyaçlarınızı %95 gerçeklik oranında renderlarla, gerçek hayata uygular.

KheironStand; pazarlama alanında yetişmiş ekibiyle beraber, ürünlerin tasarım ve üretiminde, markanın bütünleşik pazarlama iletişimini göz önüne alır. KheironStand asla üretilmeyecek bir ürün tasarlamaz.
Kheiron 2010 yılından beri markalar için; Ürün Teşhir Standları Fuar Standları, Kurumsal Mimari, Özel Reklam Ürünleri, Ürün Tasarımları ve Uygulamaları çiziyor ve üretiyor.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kheironstand
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Erol Işık
Adres: Cevizli Mah. Mustafa Kemal Cad. Hukukçular Towers Sitesi A Blok No: 66/39 Kartal İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 4731373
Web Sitesi: https://kheironstand.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kheironstand firma bilgileri. Kheironstand adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kheironstand ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kheironstand firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-03-2023 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.