Kıbrıs Otelleri

Şirket Hakkında
Kuzey Kıbrıs’ın başkenti Lefkoşa adanın merkezindedir. Adanın en hareketli ve en canlı kültür ve eğlence merkezidir. Dünyada iki ülke tarafından bölünmüş tek il olarak özeldir. Yeşil hat dedikleri sınırla ikiye bölünmüştür. Adanın başkenti olmayı hak edecek biçimde en lüks otellere, restoranlara, gece kulüplerine sahiptir.

Spa merkezli, fitness salonlu, havuzlu ve birçoğu gazinolu tesislerinde her mevsim tatilinizi geçirebilirsiniz. Şık ve konforlu odalarında konaklarken tüm tarihi ve turistik yerlerini kolaylıkla gezebilirsiniz.
Kıbrıs Otelleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kıbrıs Otelleri
Sektörü: Turizm / Otel » Otel
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Tatil Köyleri
Yetkili Kişi: Orhan Gürbüz
Adres: Kartaltepe Mh. İncirli Cd. Alpay İzer Sok.No:4 Bakırköy – İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5726465
Web Sitesi: http://www.kibrisoteller.com.tr/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kıbrıs Otelleri firma bilgileri. Kıbrıs Otelleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kıbrıs Otelleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kıbrıs Otelleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-01-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.