Kılıç Tercan

Şirket Hakkında
Kılıç Tercan Avukatlık;

Genç, dinamik, hukukun üstünlüğüne inanmış ve meslek etiğini benimsemiş, profesyonel ve sorumluluk bilinci yüksek çalışma arkadaşları, ortakları, danışmanları ve sektör dışı çözüm ortaklarıyla takım ruhu bilinci içerisinde Türkiye’nin dört bir yanında dava takip, uyuşmazlık çözüm, ulusal ve uluslararası kuruluşlara hukuki ve ticari danışmanlık hizmetlerini sunmaktadır. büromuz üstlendiği vekalet veya danışmanlık görevlerini en makul hukuki çözüme en hızlı yoldan ulaştırmayı amaçlamakta ve başarmaktadır.

Hedeflerimiz;

Avukatlık mesleğinin tarihi misyonuna yani bir onur ve şeref görevi olarak idame ettirilmesi fikri ve inancına katkı sağlamak. Mesleğin; adaletin, huzurun ve barışın tecellisinin en önemli etkeni olarak ifa edilen kutsal meslek niteliğinin günümüzde kapitalleşen değer yargıları karşısında ön plana çıkarılmasına katkı sağlamak. Hukuk alanını yalnızca küçük ve güçsüz sineklerin takıldığı, güçlü ve büyüklerinse kendini kurtarabildiği bir örümcek ağı görüntüsünün teslim almasından kurtarmak.

Mesleğe Bakış Açımız:

Avukatların adaletin yerini bulması, vatandaşların ve tüm insanlığın huzur ve barış içerisinde yaşaması için idame ettirdikleri bu önemli görevlerini yaparken, kamu görevi yürütme bilinci ve sorumluluğu içerisinde hareket etmeleri ve önce ilke diyebilmeleri gereğine olan sarsılmaz inancımız hasebiyle büromuzun her bir neferi;

Müdahil olduğu her davada veya etki alanında kalan herhangi bir uyuşmazlıkta durum ve koşulların kendisine yaratacağı zorluğu gözetmeden gerek cübbesi sırtında mahkeme salonlarında gerek cübbesi askıda iken toplum ile beraber sokaklarda kişi-devlet veya bireyler arası karşılaşılan tüm uyuşmazlıklarda hukukun doğru uygulanmasını sağlamak, denetlemek ve adalete ulaşılmasına katkı sunmak borcunu yüreğinde hisseder.
Kılıç Tercan
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kılıç Tercan
Sektörü: Hizmet » Hukuk
Yetkili Kişi: Mehmet Serhat
Adres: Semerciler Mah. 785. Sokak No:1/202 Kat:2 Koç İş Merkezi Adapazarı / Sakarya
Şehir: Sakarya
Ülke: Türkiye
Telefon: (264) - 2814444
Web Sitesi: www.kilictercan.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kılıç Tercan firma bilgileri. Kılıç Tercan adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kılıç Tercan ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kılıç Tercan firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-05-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.