Kimyaburada

Şirket Hakkında
30 yıllık kimyasal sektöründe lider bir Türk Holding firması olarak Alman ortağımızla beraber ;

Siz değerli müşterilerimizin , kaliteli, uygun ve güvenilir şekilde tüm ürünlere ulaşabilmesi için ;

kimyaburada.com sitesi ile hizmetinizdeyiz.

kimyaburada.com, sektörde kapsamlı ve en fazla ürün çeşitliliği bulundurmayı, ihtiyaçlarınız doğrultusunda sizlere hizmet sunmayı prensip haline getirmiştir.

Tüm bu özellikleriyle, en çok alışveriş yapılan kimyasal tedarik olarak da zirveye yerleşmiştir.

Büyük endüstriyel işletmelerin, kobilerin en çok tercih ettiği sitemizden, kişisel kullanıcı olarak da rahatlıkla alışveriş yapılabilmektedir.

Bilgi almak istediğiniz, ürünler hakkında ya da üretim yapacağınız alanda kullanmak için ihtiyacınızın hangi kimyasallar olduğunu öğrenmek istiyor ve bu konuda profesyonel bir destek bekliyorsanız yine doğru adrestesiniz.

İnternet sitemizin, iletişim kısmından bizlere ulaşarak, kimyasal sektöründeki en deneyimli personellerimizden destek alarak sizlerde doğru adımlarla işinizi daha da ileriye
taşıyabilirsiniz.

Tüm hizmet ve ayrıcalıkların tek bir adreste olduğu kimyaburada.com sizler için her gün büyümeye ve kendini geliştirmeye, müşteri memnuniyeti birincil önceliği olarak devam etmektedir.
Kimyaburada
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kimyaburada
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kimya
Yetkili Kişi: Emre Onan
Adres: İzmir karşıyaka
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 4418899
Web Sitesi: https://www.kimyaburada.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kimyaburada firma bilgileri. Kimyaburada adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kimyaburada ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kimyaburada firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-08-2023 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.