King Baron

Şirket Hakkında
UKRAYNADAN Ayçekirdeği, Ceviz, ve Tüm Tarımsal ürünlerde ilk elden taleplere karşılık verebilen gümrük işlemleri yapan bir firmayız ayrıca Ukraynada şirket kurmak isteyen yatırımcıya Danışmanlık ve Lojistik Destek hizmeti vermekteyiz.
TÜRKİYEDEN UKRAYNAYA NARENCİYE İHRACATI YAPMAK İSTEYEN FİRMALARA MÜŞTERİ TEMİN EDİLİR YADA UKRAYNADAKİ BÜYÜKŞEHİRLERDE MEYVE SEBZE HALLERİNDE BİRİNCİ ELDEN NAKİT SATIŞ YAPMALARI İÇİN GEREKLİ OLAN DEPO VE TÜM İHTİYAÇLARI KONUSUNDA PROFESYONEL ÇÖZÜMLER SUNULUR
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: King Baron
Sektörü: Gıda / Tarım » Çerez
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
Yetkili Kişi: Umut Baysan- George Georgeviç
Adres: Sovetsykaya 9 Nikolaev
Şehir: Nikolaev
Ülke: Ukrayna
Telefon: (532) - 7431779
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Yemeklik Yağ .Ayçiçek yağı , mısır yağı
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
King Baron firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 4.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
King Baron firma bilgileri. King Baron adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda King Baron ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

King Baron firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-09-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.