Kiralık Forklift, Forklift Kiralama, Bogaziciforklift.net

Şirket Hakkında
Kiralık forklift firmalarından forklift kiralayan işletme sahipleri bu tür iş makinelerine büyük sermayeler bağlamayarak veya iş geliştirme kredileri gibi birtakım krediler kullanmayarak daha kiralarken kazanmaktadırlar. Forklift Kiralama firmaları siz değerli iş ortaklarına devamlı yeni iş makineleri ile hizmet sunmaktadır. Forklift kiralama firmaları modeli eskiyen forkliftleri yenilenmekte, bu yenileme işlemlerinde ise herhangi bir ekstra ücret alınmamakta ve ödenen yalnızca forkliftin aylık olarak ödediğiniz kira bedeli olmaktadır. Forklift Kiralama hizmetinin bir diğer avantajı ise firmaların ihtiyaçlarına göre forklift sayılarının azaltılıp artırılabilmesidir. Bu durumda acil durumlar için yedek bir iş makinesi bulundurma zorunluluğu da ortadan kalkmaktadır. Forklift kiralama firmaları vermiş oldukları servis ve bakım hizmetleri kapsamında yedek parça bedeli talep etmedikleri için forkliftlerin yedek parça giderleri de işletme sahibine ekstra bir yük getirmemektedir.
Kiralık Forklift, Forklift
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kiralık Forklift, Forklift Kiralama, Bogaziciforklift.net
Sektörü: Makina » İş Makinaları
Yetkili Kişi: Halit Karamuk
Adres: Eski Oto Sanayi Barboros Cad. No: 201 Kağıthane / İst.
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (535) - 7938122
Web Sitesi: http://www.bogaziciforklift.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kiralık Forklift, Forklift firma bilgileri. Kiralık Forklift, Forklift adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kiralık Forklift, Forklift ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kiralık Forklift, Forklift Kiralama, Bogaziciforklift.net firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-05-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.