Kiralık Palyaço Firması

Şirket Hakkında
Masumane mutluluklar yaşamak ve yaşatmak isteyenler, tanıtımlarında açılışlarında dikkatleri kolayca üzerilerine çekmek isteyen tüm büyük ve küçük kuruluşlar palyaçolar kapınızı çalsın istemez misiniz? Aslında bu soru sorulması gereksiz olan bir sorudur. Çünkü palyaçolar bu konularda tam anlamıyla biçilmez kaftandırlar. Bu hizmete ise kiralık palyaço hizmeti ile kolayca ulaşabilirsiniz. Kiralık palyaço hizmeti ile ister doğum günü ister sünnet düğünü isterseniz de açılış ve tanıtım organizasyonlarınızda mükemmel bir başarı yakalarınız. Palyaço servisi doğum günü sünnet düğünü ve kutlama gibi organizasyonlarınızda mutluluğunuza mutluluk katarken açılış ve tanıtım organizasyonlarınızda başarıya emek harcamadan kolayca ulaşmanızı sağlar. Palyaço servisi mutluluk servisidir. Bu hizmeti tercih ettiğinizde keyifli dakikalar geçirmeyi garantilemiş olursunuz. Aynı zamanda uygun fiyatlarla ucuz palyaço servisi olarak anılan bu hizmet her türlü organizasyonunuz için halihazırda sizleri bekliyor. Adı üstünde ucuz palyaço servisi hem cepleri mutlu eder hem de sizleri.
Kiralık Palyaço Firması
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kiralık Palyaço Firması
Sektörü: Hizmet » Organizasyon
İkincil Sektörü:Hizmet » Gösteri ve Eğlence Hizmetleri
Yetkili Kişi: Hasan TUNA
Adres: Maraşal Çakmak Mah. Cengaver Sok. No:7 Güngören/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (537) - 5849844
Web Sitesi: http://palyacolar-palyaco.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kiralık Palyaço Firması firma bilgileri. Kiralık Palyaço Firması adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kiralık Palyaço Firması ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kiralık Palyaço Firması firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-01-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.