Kırann Kurumsal Teks.san. Tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
Temelleri 1988 atılan firmamız tekstil Üretimine 14 Temmuz 2015’te Kırann Kurumsal’ı da bünyemize dahil ederek Gelişmelere açık son teknolojiye uygun yetenekli kadrosu ile adını ülkemizde duyurmuş bir firmadır.
Kurumsal iş kıyafetleri devlet kurumları ihale firması olarak uzmanlaşmış ; Asker Kıyafetleri, Polis Kıyafetleri, PTT Kıyafetleri, Güvenlik kıyafetleri, İşçi tulumları, Pilot Kıyafetleri, Hostes Kıyafetleri, Asker Kıyafetleri, Askeri Üniformalar , Polis Üniformaları imalatı üretiminde iddialı ve kalitesinden güvenirliğinden ödün vermeden kumaş dokuma , çanta imalatı, ayakkabı imalatı, tekstil promosyon ürünleri vs. alanlarında danışmalık ve ürün tasarımı yapmaktayız.
Faliyete geçtiği günden bu yana düzenli bir büyüme içerisinde olan firmamız resmi kurum ihaleleri alanında başarısını kanıtlamış önde gelen üretici firmalardan biri haline gelmiştir.
Resmi üniforma alanında uzmanlaşmış olan firmamız çalıştığı tüm kurumların üniforma tasarımı uluslararası kalite standartlarını baz alarak, teknik şartnamelere uygun ürettiği ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunmaktadır.
Tekstil sektörünün en önemli ihtiyaçlarından biri olan farklılaşmak ve özgün olmak iş yaklaşımımızın en üst sıralarında yer almaktadır. Bu nedenle Kırann Kurumsal olarak, markanın kurumsal kimliği, hedef pazarın dinamikleri, müşteri ihtiyaçları, operasyonel gereklilikler, işlevsellik, dayanıklılık, fiziki şartlar ve yıkama koşulları gibi birçok unsuru göz önünde tutuyoruz.
Sektör ihtiyaçlarına yönelik özel analizler, tasarım süreçlerimiz ve güçlenen teknolojik üretim hattımız ile kurumsal imajınıza artı değer katmak için çalışıyoruz
Kırann Kurumsal Teks.san.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kırann Kurumsal Teks.san. Tic.ltd.şti
Sektörü: Tekstil / Giyim » Üniformalar ve İş Kıyafetleri
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
Yetkili Kişi: Şeref Kıran
Adres: Sanayi Mah. Ergenekon Sok.no:21/21 Güngören/ İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5028502
Web Sitesi: http://www.kirann.com.tr
Ürünleri
Baskısız Yazlık Kısa kollu Gömlek.
Military Supplies Military Uniform Ripstop-Gabardine Fabric Cotton-Polyester mixture 220-300 gr / m2 Fabric Weight Antibacterial- Nano American ...
Asker Malzemeleri Askeri Üniforma Ripstop-Gabardin KumaşAsker Malzemeleri Askeri Üniforma Ripstop-Gabardin Kumaş Pamuk-Polyester Karışımı 220-30...
İlan Talep ve Teklifleri
İşçi Kıyafet Pantolonu
Önü fermuarlı Bel arkası lastikli Ön sağ ve solda üstten cepler Sağ yanda alet cebi Arkada tek cep
Kırann Kurumsal Teks.san. firma bilgileri. Kırann Kurumsal Teks.san. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kırann Kurumsal Teks.san. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kırann Kurumsal Teks.san. Tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-06-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.